Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:ilgatto pisze:Witam,
Vip0 czy mogę dołączyć do Waszej wesołej gromady?
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.
Ilgatto, oczywiście, witam serdecznie!
Każdy miły gość mile widziany.
Kocurki masz przepiękne.
Ja proszę więcej wiadomości na ich temat, zwłaszcza tego ostatniego cuda.
ilgatto pisze:vip0 pisze:ilgatto pisze:Witam,
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.
Kocurki masz przepiękne.
Bardzo mi miło. Strzeliłam jednak gafę.Powinnam się przede wszystkim przedstawić.Już naprawiam. Na imię mi Anna. Oprócz obsługiwania szanownej czwórki kocuchów karmię koty na działkach. Wszystkie domówki to ratowańce. Rudego Lucjana ratowali jeszcze moi rodzice.A kiedy w przeciągu trzech miesięcy odeszli Lucek w spadku przeszedł do mojego domu(a miałam wtedy jeszcze sunię-typowego psa na koty
).Lucek ma 7 lat.Ok.roczny Patysio,czarno dymny anorektyk, moja porażka jeśli chodzi o tucz kotów(niektóre działkowe wyglądają od niego tłuściej).Czarna Mańka ma ok.5 miesięcy. Kocha jeść, smakować, próbować.Taka kocia Mańka Gessler(tylko maupa gotować nie chce). Burasek z białymi dodatkami to 1,5 roczny Severino.Trzyłapek, który zdradził męską przyjaźń z Patysiem kiedy pojawiła się Ona.
Maciusia, kota dla którego duży znaczył więcej nawet niż pełna miska(a kochał jeść) nie ma już z nami.
najszczesliwsza pisze:ilgatto pisze:vip0 pisze:ilgatto pisze:Witam,
Kocurki masz przepiękne.
Bardzo mi miło. Strzeliłam jednak gafę.Powinnam się przede wszystkim przedstawić.Już naprawiam. Na imię mi Anna. Oprócz obsługiwania szanownej czwórki kocuchów karmię koty na działkach. Wszystkie domówki to ratowańce. Rudego Lucjana ratowali jeszcze moi rodzice.A kiedy w przeciągu trzech miesięcy odeszli Lucek w spadku przeszedł do mojego domu(a miałam wtedy jeszcze sunię-typowego psa na koty
).Lucek ma 7 lat.Ok.roczny Patysio,czarno dymny anorektyk, moja porażka jeśli chodzi o tucz kotów(niektóre działkowe wyglądają od niego tłuściej).Czarna Mańka ma ok.5 miesięcy. Kocha jeść, smakować, próbować.Taka kocia Mańka Gessler(tylko maupa gotować nie chce). Burasek z białymi dodatkami to 1,5 roczny Severino.Trzyłapek, który zdradził męską przyjaźń z Patysiem kiedy pojawiła się Ona.
Maciusia, kota dla którego duży znaczył więcej nawet niż pełna miska(a kochał jeść) nie ma już z nami.
To my się znamy
justyna p pisze:
Też sie zastanawiałam, ale chyba za mało białego pod brodą?
vip0 pisze:Jakie tam za mało białego, minę taką zrobił i tyle!
Jej, piękny jest facecik![]()
![]()
, dołączam do grona fanek.
Ilgatto, dzięki za fotkę, naprawdę dużą przyjemność mi sprawiłaś!
Szkoda, że nie było nam dane poznać się osobiście, Agata to na szczęście, ona zna wszystkich!
Witam cioteczki i stryja.
Po wczorajszych ekscesach sprzątaniowych i po dzisiejszej czterogodzinnej nocy jakoś tak mi się przysnęło i spałam trzy godziny.
Wstałam niedawno....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 55 gości