PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 12:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Eeee HALLO....dziś pewnie wszystkie pakupiły tonfe i ćwiczą :wink: zawzięcie :wink:

Ani - gratuluję pracy :piwa:
Sol - praca dla redakcji brzmi świetnie - trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Joarkadio - a nie pisałam już, że Karina ma gdzieś tych wszystkich lekarzy i więcej im się na oczy nie pokaże? dzielna dziewczynka, no ale jak ma tak dzielną mamę to jak mogłoby być inaczej :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lis 17, 2011 12:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

NIE MAMY KANDYDATA NA TEN MIESIĄC!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lis 17, 2011 13:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

babajaga pisze:NIE MAMY KANDYDATA NA TEN MIESIĄC!

Właśnie o to samo chciałam zapytać :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lis 17, 2011 14:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Joarkadio - przecież Karinka to Czarownica, nie mogło być inaczej i nadganiać musiała :ok:

AniHili - gratulacje :ok: jak będziesz babką wśród stada facetów to nudy nie będzie :mrgreen: i będą Cię tam cenić, bo o rodzynki się dba :D

Sol - ale masz zarąbistych somsiadów :mrgreen: swojego czasu na spacery z psem chadzałam uzbrojona w gaz i spory nóż myśliwski, ale ta tonfa to kuszący pomysł. Już widzę miny moich sąsiadów :ryk:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Czw lis 17, 2011 16:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

bardzo proszę o oddanie głosu w ankiecie Krakvetu na schronisko "Ciapek" w Hajnówce, sytuacja w tym schronisku jest bardzo tragiczna, brak wolontariuszy, każda pomoc bardzo potrzebna, byłam w tym schronisku w poniedziałek 14.11.2011 zawiozłam trochę makarony i kaszy
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Czw lis 17, 2011 17:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Mal_ pisze:Joarkadio - przecież Karinka to Czarownica, nie mogło być inaczej i nadganiać musiała :ok:

AniHili - gratulacje :ok: jak będziesz babką wśród stada facetów to nudy nie będzie :mrgreen: i będą Cię tam cenić, bo o rodzynki się dba :D

Sol - ale masz zarąbistych somsiadów :mrgreen: swojego czasu na spacery z psem chadzałam uzbrojona w gaz i spory nóż myśliwski, ale ta tonfa to kuszący pomysł. Już widzę miny moich sąsiadów :ryk:

Somsiadow mam ekstra :D Kiedys o nich napisze ksiazke, mlodzi sa ok, ich babcia-plotkara nr1 - tez sie da lubic, reszta ujdzie w tlumie. Nadwrazliwa wczoraj w nocy stukala nam w podloge bo tradycyjnie drzwi zamykalismy :P a niech sobie stuka. Strzelila focha ze zostawilam pranie na sznurkach jak wyjechalam do Krk i oznajmila mi z zalem i uraza ze nie zyczy sobie zebysmy wieszali nasze pranie na jej sznurach. Sasiad od Tonfy powiedzial ze nam pomoze zamontowac sznurki na pranie, dzis jade do Castoramy popatrzec na ceny osprzetu. Mam gdzies jej sznurki, niech sie nawet na nich sama wiesza, o.

Wspolpraca z gazeta - zobaczymy, na razie nie chce zapeszac ale ciesze sie bardzo. Problem w tym ze jeszcze nie znam dokladnych warunkow wspolpracy. Caly czas szukam czegos innego, blizej domu. Bedzie dobrze.

lece na castorame babski comber miedzy srubami - hy hy :) dobrego wieczoru!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lis 17, 2011 17:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ja sobie tak myślę...która zgłaszała Szczytno? może zawalczyć jeszcze raz?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 17, 2011 18:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

shira3 pisze:Ja sobie tak myślę...która zgłaszała Szczytno? może zawalczyć jeszcze raz?

Becia zgłaszała!! Shira czytasz mi w myślach!!!

Beeeeeeeeeeciaaaaa gdzieś Ty??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 17, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

shira3 pisze:Ja sobie tak myślę...która zgłaszała Szczytno? może zawalczyć jeszcze raz?

Ja zgłaszałam i dziewczyny dostały ogłoszenia. Nie wiem czy regulamin pozwala wysunąć tę samą kandydaturę w następnym miesiącu. Ja bym bardzo chciała, nie ukrywam.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lis 17, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

babajaga pisze:

Ja zgłaszałam i dziewczyny dostały ogłoszenia. Nie wiem czy regulamin pozwala wysunąć tę samą kandydaturę w następnym miesiącu. Ja bym bardzo chciała, nie ukrywam.

Pozwala! :idea:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw lis 17, 2011 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Uwaga , zaraz zwariuję..i wtedy proszę znaleźć domy moim kotom.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Mam już dosyć tych wszystkich pie.....nych wirusów, które się od kilku tygodni u mnie rozpanoszyły na serio.... :evil: :evil: :evil:
Czy jest jakiś sposób aby przy podawaniu Bactrimu w zawiesinie kot nie wyglądał jak by miał wściekliznę :cry: ?Wiecie co mam na myśli pewnie..
A jeśli nie ma sposobu, to czy ten lek wogóle się dostanie do organizmu skoro kot jest cały w ślinie...? Pytanie może brzmią dziecinnie,ale powoli zaczynam dostawać świra :crying:
:cry: :cry: :cry:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 17, 2011 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No to mamy pierwszego kandydata - Szczytno :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lis 17, 2011 20:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

W tym miesiącu to ja się chyba sama zgłoszę w akcie desperacji ..dziś np wydałam prawie 200zł na weta, taxi i leki...i jeszcze kot mnie nie nawidzi... :crying:
A tak na serio, to Szczytno jak najbardziej-ale do schronu pojechała tona karmy dla psów z Play , więc raczej chyba na dt dla horacy 7 powinna iść pomoc.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 17, 2011 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Mam takie małe pytanko... Od kiedy nowi mogą zgłaszać kandydatów?

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Czw lis 17, 2011 20:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

AnnyLee pisze:Mam takie małe pytanko... Od kiedy nowi mogą zgłaszać kandydatów?

Od zaraz :mrgreen:
Do 20 każdego miesiąca :)
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]