Mal_ pisze:Joarkadio - przecież Karinka to Czarownica, nie mogło być inaczej i nadganiać musiała
AniHili - gratulacje

jak będziesz babką wśród stada facetów to nudy nie będzie

i będą Cię tam cenić, bo o rodzynki się dba
Sol - ale masz zarąbistych somsiadów

swojego czasu na spacery z psem chadzałam uzbrojona w gaz i spory nóż myśliwski, ale ta tonfa to kuszący pomysł. Już widzę miny moich sąsiadów

Somsiadow mam ekstra

Kiedys o nich napisze ksiazke, mlodzi sa ok, ich babcia-plotkara nr1 - tez sie da lubic, reszta ujdzie w tlumie. Nadwrazliwa wczoraj w nocy stukala nam w podloge bo tradycyjnie drzwi zamykalismy

a niech sobie stuka. Strzelila focha ze zostawilam pranie na sznurkach jak wyjechalam do Krk i oznajmila mi z zalem i uraza ze nie zyczy sobie zebysmy wieszali nasze pranie na jej sznurach. Sasiad od Tonfy powiedzial ze nam pomoze zamontowac sznurki na pranie, dzis jade do Castoramy popatrzec na ceny osprzetu. Mam gdzies jej sznurki, niech sie nawet na nich sama wiesza, o.
Wspolpraca z gazeta - zobaczymy, na razie nie chce zapeszac ale ciesze sie bardzo. Problem w tym ze jeszcze nie znam dokladnych warunkow wspolpracy. Caly czas szukam czegos innego, blizej domu. Bedzie dobrze.
lece na castorame babski comber miedzy srubami - hy hy

dobrego wieczoru!