JaEwka pisze:meg11 po pierwsze już coś pisałam na temat wsparcie moje osobistego...
To jest tylko i wyłącznie wsparcie ode mnie czy ty nie umiesz czytać... bo już nie wiem jak mam to napisać...pokaż mi prosze gdzie ja napisałam, że będe Ci wysyałać pieniądzę x czasu...
Bazarki i allegro to już jest osobne finansowanie !!! Zrozum to w końcu...
Tak moim zdaniem jesteś skrajnie niepowiedzialna.. masz nieposzczepione koty na nic i zaproponowałaś dom kotu w takim stanie... Pisałyśmy Ci na czym polega białaczka i FIV a ty stwierdziłaś że itak go weźmiesz, więc chyba logicznym dla nas było, że masz koty szczepione. Jak Ci napisałam że kota nie możesz wziąć dopóki swoich nie poszczepisz
to stwierdziłaś że to za duży wydatek i mam mu szukac innego domu, potem piszesz że go weźmiesz, [b]potem było coś o jakimś innym kocie którego chcesz do siebie zabrać.... to ma być poważne? Półtora tygodnia temu miał robione testy o czym przecież pisałam. a ty mi ostatnio pisałas żebym mu testy zrobiła a nie gdybała
Z mojej strony OT nie będe więcej z tobą dyskutować. A żarówki zawiozę z powrotem Ani.
O tekst na allegro się nie martw zostanie zmieniony...
Czy ja gdzieś pisałam że Ty masz mi wysyłać pieniądze i że jest to Twój obowiązek?
Odniosłam się do tego co mi napisałaś że nie będziesz w nieskończonośc dawać a na forum napisałaś co innego?
Napisałam do Ciebie że w tej chwili nie stać mnie na szczepienie wszystkich zwierząt, z resztą nie mogę bo są chore. Napisałam też póżniej i pisałam to wielokrotnie że będą zaszczepione gdy tylko wyzdrowieją.
Pisałam o kocie , który był u mnie na korytarzu a którego wzięłam i leczę go. Jak rozumiem miałam go zostawić na poniewierkę?
Pisałam o testach, które na 100% potwierdzą jego chorobą sama mi napisałaś że to będzie można zrobić w niemczech pod warunkiem że będzie na to kasa. Jesteś bardzo wybiórcza gdy o czymś piszesz.
Jedno jest pewne- nauczyłam się czegoś bardzo ważnego na tym forum. Nigdy wiecej nie wychylać się z pomocą.
Jak dobrze Ciebie zrozumiałam to gdybyś miała koty i byłyby nie poszczepione to gdy zobaczysz kota potrzebującego pomocy, to go ominiesz bo Twoje są nieszczepione? I że ja bardzo żle i niepoważnie zobiłam zabierając chore zwierzę do leczenia?
Dla mnie zwierzęta nie dzielą się na te lepsze i te gorsze, biorę i leczę, można je od siebie oddzielić, od tego jest łazienka i są kontenerki gdzie koty nie mają styczności.
Życzę Ci powodzenia w znalezieniu nowego DT temu kotu to się należy.
Ja o tekst z allegro się nie martwię. Musicie go anulować żeby było wszystko zgodnie z prawem. Ludzie kupowali to co jest tam napisane a nie to co będzie tam zmienione.