MalgWroclaw pisze:Niekoniecznie zastrzega telefon w złych zamiarach. Może po prostu ma zastrzeżony, niektórzy ludzie tak mają. A może ma służbowy i to nie od niego zależy.
penelope20 pisze:Basiu a Ty masz jakiś nr stacjonarny? bo o taki mnie pytali. A kotki z lasu to jeden cały czarny a drugi z białą końcówką ogonka. To kot i kotka czy dwie kotki?
penelope20 pisze:Basiu będziesz dawała ogłoszenie z białymi maluchami. Przez jaki czas będziesz szukać im domku razem zanim zdecydujesz mi oddać jednego? Mam na myśli czy zakładasz że jak np. do końca roku się taki domek nie znajdzie to oddasz mi jednego czy dopiero jak znajdziesz też domek dla drugiego zdecydujesz je rozdzielić?
penelope20 pisze:Masz racę Basiu, ja po prostu nie umiem rozmawiać z dużo starszymi ode mnie facetami. Nie umiem twardo stawiać warunków, ale poprawię się. Zgadzam się że maluchy powinny być razem, może znajdzie się jeszcze ten wymarzony domek, są śliczne więc na pewno będzie dużo więcej chętnych niż na malucha ze schroniska, czarne i dorosłe koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości