[WAW]Domek szuka 2-m.,czarnej koteczki-znalazł!Proszę o zamk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 18:03 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

no-ona w życiu nie wygląda na 4-5 mies-ma jeszcze puszek :D ma pewnie ze 3 więc by pasowała :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 16, 2011 19:14 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

Domek chce malucha, nie "przedszkolaka". Pokazywałam już koty od Dorci44 - ale bardzo chcą młodszego. Nie mam na to wpływu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 16, 2011 19:23 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

ja mam 2,5 miesięczną czarną kotkę, bardzo malutką (jest około miesiąc opóźniona wzrostowo w stosunku do braci, bo miała jakieś zaburzenia metaboliczno- witaminowe), urodziła się pod koniec sierpnia, odrobaczona, nie szczepiona z powodów powyższych
ale nie oddam jej samej, jest wychowana z 3 braćmi i matką, więc jeśli nie mają już kota to - tylko dwupak wchodzi w grę

tu z mamą
Obrazek

mam też 3 miesięczną czarną kotkę, ona jest bardzo samodzielna, mogłaby iść sama, odrobaczona, szczepiona

Obrazek

Warunkiem adopcji jest sterylizacja i zabezpieczenie balkonu
AnielkaG

Post » Śro lis 16, 2011 19:39 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

mam pod opieka Mała Czarną zwana Odważniakiem, około 3 miesięczną. małe jest kuwetkowe, szczepione i odrobaczone. od pazdziernika siedzi w lecznicy po odlowieniu, bo nie mamy dla niej DT :( zlapalam ja z siostrzyczka, siostra znalazla dom po wszystkich swietych, a Odważniak czeka na Swojego Człowieka...

Bardzo mi zależy na domu dla niej, odleglosc nie jest problemem, jestesmy w stanie dowiezc mala....

zdjecia sa z polowy pazdziernika, jest wiec ciut wieksza

viewtopic.php?f=13&t=134498

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 16, 2011 19:42 przez AprilRain, łącznie edytowano 1 raz

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Śro lis 16, 2011 19:41 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

Jutro wszystkie propozycje pokażę domkowi. Bardzo dziękuję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lis 16, 2011 19:43 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

smarti pisze:popieram w pełni Szalonego Kota-2 miesięczny kociak to przesada-(chyba że sierotka..)-to nie sklep z zabawkami!!!

czyż ta kotusia nie jest idealna?

Szalony Kot pisze:Obrazek

Maleństwo ma tylko kilka dni na znalezienie domu, potem może trafić do schronu :( Uwielbia mizianki kolanka i mruczałka z niej straszna. Tylko do przytulania i kochania. Wczoraj znaleziona i zaszczepiona, ma ok. 4-5 miesięcy! Kontakt: Joanna, tel. 692-730-935, mówić o "Kotce Agaty".
...

I tak rozpaczliwie potrzebuje domu!!!

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 16, 2011 19:50 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

Hania, wiem, ale ja nie mogę kogoś zmusić...

Marcelibu

Post » Śro lis 16, 2011 20:00 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

A może to maleństwo od delfinki?
viewtopic.php?f=13&t=134973&start=15
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 16, 2011 22:45 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

Mam taką, około 3 miesięczna kotka. Transporto do Warszawy na szybkiego na niedzielę/poniedziałek może i by był, ale... właśnie, ale... kotka ma coś jakby gnidy ? takie jajeczka na końcach włosków.... jak się tego dziadostwa pozbyć ? bo jutro idę po Stronghold. Ale czy to samo odpadnie ? :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lis 17, 2011 9:34 Re: [WAW] - Domek szuka ok. 2-mcznej, czarnej koteczki!!!!

Domek już wybrał koteczkę z Łodzi. Wbrew pozorom - burą :D .
Dziękuję Wszystkim za wskazania. Mam nadzieję, że Wasze tymczasy znajdą szybko domki stałe :ok: .

Marcelibu

[poprzednia]