Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 17:33 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

tylko nie glut Komandos :mrgreen: , byłem u weta i pani pofiedziała że jestem baldzo norfeski nie glut i mam 3 miesionce, dostałem tabletkem bo grzeczny jestem a Duża powiedziała, że jestem podlaski to nie glut :mrgreen: i mam zarombiaszczego kuraka :spin2:
Borys

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon lis 14, 2011 21:58 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Boryz jakby siem jakiś inny kot tam pokazał albo jaka biała paskudnica jak moja Amelia to jom albo onego bij łapom!
Pozdrwiam Ciem i bijem łapom
Fiońcia

Ona fcale mnie jusz nie bije łapom tylko mnje wonka i mnje liże po paszczy.
Jezdeś sliczny i nie glut bo jezdeś taki dóży jak ja prawie!
Nasikaj im do łuszka i bendom Ciem kochali!
Amelka

Gratulujemy...śliczny jest i już wygląda na dużego:)
Pozdrawiamy!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lis 15, 2011 8:53 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnął 8O lubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia :kotek:
odrobaczenie zniósł rewelacyjnie :kotek:

PearlRain

Post » Wto lis 15, 2011 8:56 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

młody szuka se stron dla dorosłych kocurów :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 15, 2011 10:10 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

No,pewnie chce wiedzieć jak wygląda kotka BEZ futra:)
Taki wiek moi państwo,taki wiek!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lis 15, 2011 10:34 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Nasze Duże tesz chcom kogoś do nas nowego. My nie chcemy :evil:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto lis 15, 2011 10:36 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

PearlRain pisze:Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnął 8O lubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia :kotek:

a były jakieś żyjątka?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto lis 15, 2011 10:39 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

ina11 pisze:
PearlRain pisze:Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnął 8O lubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia :kotek:

a były jakieś żyjątka?

zyjątek nie zauważyłam :ok:

PearlRain

Post » Wto lis 15, 2011 10:47 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Ten kocurek rzeczywiście jest bardzo oryginalny. Zazdroszczę Ci tego pięknisia i do tego taki fajny jest. Gdzie Ty go sobie upatrzyłaś w Norwegii w lesie?

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto lis 15, 2011 11:04 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

golla pisze:Ten kocurek rzeczywiście jest bardzo oryginalny. Zazdroszczę Ci tego pięknisia i do tego taki fajny jest. Gdzie Ty go sobie upatrzyłaś w Norwegii w lesie?

to kot podlaski z Bielska Podlaskiego nowa rasa :mrgreen:

PearlRain

Post » Wto lis 15, 2011 11:09 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Eeeee tam. Za grzeczny ten kot.

Ostatni kociak jakiego mialam to nasz durny Komandos, ktory nigdy nie spal. Pierwszej nocy pogryzl nam uszy, nosy, brody, polowal na oczy, zaplatal mi sie we wlosy i wsunal sie pod koldre robiac jesien sredniowiecza w stopach. Po tygodniu bylismy talk zdesperowani, ze zaczelismy go przekarmiac (co sie tego glupka dostawilo do miski to jadl) i jak kociak zasnal z pyskiem w misce to szybko szlismy do lozka zlapac te 4 godzinki snu. W dzien tez nie spal (zeby nie bylo) bo jak my bylismy w pracy to zawsze mial jakiegos naszego wspollokatora, ktoremu umilal zycie. Dopiero jak skonczyl dwa lata zaczal jako tako spac. Dzisiaj nawet potrafi cala noc przespac (ale dzisiejsza byla dosc rozrywkowa :roll: )

Ooooo, i 17 listopada ma urodziny :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto lis 15, 2011 11:14 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Wdal sie w ciocie Hogate. :mrgreen: Hogata regularnie dopija mleczko po platkach TZowi. Mleka dla kotow, ewentualnie bezlaktozowego nie uznaje. Tylko pelnotluste krowie mleko, ale ona nalezy do nielicznych kotow, ktore moga pic mleko.

Tylko czolo musi sobie pozniej wyczyscic i kryze :mrgreen:

Mary_Poole

Post » Wto lis 15, 2011 11:17 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Mary_Poole pisze:Eeeee tam. Za grzeczny ten kot.

Ostatni kociak jakiego mialam to nasz durny Komandos, ktory nigdy nie spal. Pierwszej nocy pogryzl nam uszy, nosy, brody, polowal na oczy, zaplatal mi sie we wlosy i wsunal sie pod koldre robiac jesien sredniowiecza w stopach. Po tygodniu bylismy talk zdesperowani, ze zaczelismy go przekarmiac (co sie tego glupka dostawilo do miski to jadl) i jak kociak zasnal z pyskiem w misce to szybko szlismy do lozka zlapac te 4 godzinki snu. W dzien tez nie spal (zeby nie bylo) bo jak my bylismy w pracy to zawsze mial jakiegos naszego wspollokatora, ktoremu umilal zycie. Dopiero jak skonczyl dwa lata zaczal jako tako spac. Dzisiaj nawet potrafi cala noc przespac (ale dzisiejsza byla dosc rozrywkowa :roll: )

Ooooo, i 17 listopada ma urodziny :mrgreen:

dobra dobra, nie przesadzajmy z grzecznością, teraz spi jak aniołek, ale w nocy wszystkie myszki zapakował pod kołdrę, wojował z kurakiem, na szczęście stopy wyciąga bez pazurków, polowanie na ruch pod kołdrą to jego specjalność, pobudka prze 7 rano bo pobujas mi na wendce kulaka? z fotela schodzi po oparciu głową w dół 8O wspina się całkiem sprawnie, je dostawiany do miski bo czasu nie ma na jedzenie - no skąd my to znamy? to wersja light Komandosa jeśli chodzi o żywiołowość :lol:
urodziny ma wyznaczone na 1 sierpnia :wink:

bendzie impra u Komandosa pobawimy siem myskami z dzfoneckiem i kurakami hullla
Borys

PearlRain

Post » Wto lis 15, 2011 11:18 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.01

git, jest impra. Tylko nie w styczniu, co nie? Bo w temacie jest styczeń
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 15, 2011 11:20 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.01

Nie no listopad. Duzej siem juz podstawowe rzeczy mylom, jusz poprawiamy.
Komandos

Mary_Poole

[poprzednia][następna]