Borys
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnąłlubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia
![]()
odrobaczenie zniósł rewelacyjnie :kotek:
ina11 pisze:PearlRain pisze:Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnąłlubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia
![]()
odrobaczenie zniósł rewelacyjnie :kotek:
a były jakieś żyjątka?
golla pisze:Ten kocurek rzeczywiście jest bardzo oryginalny. Zazdroszczę Ci tego pięknisia i do tego taki fajny jest. Gdzie Ty go sobie upatrzyłaś w Norwegii w lesie?
PearlRain pisze:Borys jest młodym zdolnym informatykiem - ja otworzył program do robienia kopii zapasowej nie mam pojęcia, nie chciał tez zdradzić skąd go wytrzasnąłlubi mleko, te w porannej kawie trza zakupić mu mleczko dla kotów, bo picie kawy z tym przystojniakiem wkładającym pysiora w kubek nie jest idealnym rozpoczeciem dnia
![]()
odrobaczenie zniósł rewelacyjnie
Mary_Poole pisze:Eeeee tam. Za grzeczny ten kot.
Ostatni kociak jakiego mialam to nasz durny Komandos, ktory nigdy nie spal. Pierwszej nocy pogryzl nam uszy, nosy, brody, polowal na oczy, zaplatal mi sie we wlosy i wsunal sie pod koldre robiac jesien sredniowiecza w stopach. Po tygodniu bylismy talk zdesperowani, ze zaczelismy go przekarmiac (co sie tego glupka dostawilo do miski to jadl) i jak kociak zasnal z pyskiem w misce to szybko szlismy do lozka zlapac te 4 godzinki snu. W dzien tez nie spal (zeby nie bylo) bo jak my bylismy w pracy to zawsze mial jakiegos naszego wspollokatora, ktoremu umilal zycie. Dopiero jak skonczyl dwa lata zaczal jako tako spac. Dzisiaj nawet potrafi cala noc przespac (ale dzisiejsza byla dosc rozrywkowa)
Ooooo, i 17 listopada ma urodziny![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości