Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania1311 pisze:a dlaczego rysiu te kotki miały taka małą szansę na adopcje ??
Olat pisze: Autocytat- najwyższą formą cytatu
Rysiu- kiedy (i czy?) Ty w ogóle sypiasz?
moni_citroni pisze:Rysiu, a dlaczego Karolinka stracila oczko ? To byl koci katar czy jakis wypadek ?
Czy sa jakies szanse na uratowanie drugiego oczka ?
Kochane biedactwo...
Asia_K pisze:Aniu, pogadam z TZtem i zajrzę do portfela czy stac mnie na przechowanie do czasu znalezienia domku Kulki. Jesli tak, to może zamiast niej dasz tymczasowy domek Nestorowi? Mnie w sumie on też przypadł do serca ale niestety.... trzy koty to granica nieprzekraczalna...
ryśka pisze:Aha: oczywiście bardzo przydałby się ktoś, kto mógłby pomóc przechować kociaki do momentu w którym znajdą się dla nich domy...
Gosiex pisze:ryśka pisze:Aha: oczywiście bardzo przydałby się ktoś, kto mógłby pomóc przechować kociaki do momentu w którym znajdą się dla nich domy...
z warszawy też ?? jeśli tak to myślałam o którymś kociaku z tych pilnie potrzebujących, tylko mniej płochliwym ... może Bonnie ?? Karolinka ?? Sabinka ?? Mechanik ?? lub 3 muszkieterowie) poszukałabym super domku !!
Gosiex pisze:ryśka pisze:Aha: oczywiście bardzo przydałby się ktoś, kto mógłby pomóc przechować kociaki do momentu w którym znajdą się dla nich domy...
z warszawy też ?? jeśli tak to myślałam o którymś kociaku z tych pilnie potrzebujących, tylko mniej płochliwym ... może Bonnie ?? Karolinka ?? Sabinka ?? Mechanik ?? lub 3 muszkieterowie) poszukałabym super domku !!
Anka pisze:Asia_K pisze:Aniu, pogadam z TZtem i zajrzę do portfela czy stac mnie na przechowanie do czasu znalezienia domku Kulki. Jesli tak, to może zamiast niej dasz tymczasowy domek Nestorowi? Mnie w sumie on też przypadł do serca ale niestety.... trzy koty to granica nieprzekraczalna...
Asieńko, z tego co tu piszesz plus z wątku o
Kuleczce wynika, że Kuleczka nie musi do mnie jechać. Jesteś wspaniała. Dzięki temu prawdopodobnie, o ile będzie transport (vide wątek o transporcie do Gdańska) pomożemy jeszcze Karolince
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości