Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najmysia pisze:to nie ja go zrobiłam tylko Karolina Augustyńsja, która robiła grafikę do mojej strony. Moje były tylko sugestie, do których ona się świetnie dostosowała. Ja nie umiem robić stron. Banner jest po prostu wyciętym nagłówkiem strony, nota bene przez Krzyśka, bo nawet tego nie wiedziałam jak dokonaćkropkaXL pisze:Najmysia ale cud-mniód banerek zrobiłaś-woooow!![]()
Fakt, sam bannerek jako taki potrafię zrobić, ale wzięłam z nagłówka żeby pasował stylistycznie do strony, generalnie mówiąc, poszłam na łatwiznę.
Fiesta pisze:kiche_wilczyca pisze:rozmawiałam z hodowcą, o czym doskonale wiesz
Wiecej z tobą rozmawiać tutaj nie będę, pogadamy sobie jutro na wystawie
Zarzucasz mi kłamstwo. Poproś hodowcę o moje maile sprzed miesiąca.
Ukamieniujcie też Zofię&Saszę, ma DRX i dwa koty z FIV+ o zgrozo...
Hejkakalair pisze:Czesc Koteczki!
Zofia&Sasza pisze:Fiesta pisze:kiche_wilczyca pisze:rozmawiałam z hodowcą, o czym doskonale wiesz
Wiecej z tobą rozmawiać tutaj nie będę, pogadamy sobie jutro na wystawie
Zarzucasz mi kłamstwo. Poproś hodowcę o moje maile sprzed miesiąca.
Ukamieniujcie też Zofię&Saszę, ma DRX i dwa koty z FIV+ o zgrozo...
Zanim trafił do mojego domu pierwszy kot FIV+ skonsultowałam się w tej sprawie z hodowczynią (Agu-Arti). Wyraziła zgodę. EOT (Przepraszam, ale nie mam netu w domu, dopiero teraz to przeczytałam)
najmysia pisze:Taka miała być, bo wszystkie są do siebie podobne. Może bym bardziej pojechała, ale mama mi wstrzymywała lejce
teraz to już ja nie pamiętamkalair pisze:To ja tak z ciekawosci, a co jeszcze chcialas wykombinowac?![]()
najmysia pisze:teraz to już ja nie pamiętamkalair pisze:To ja tak z ciekawosci, a co jeszcze chcialas wykombinowac?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 24 gości