Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 19:20 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Ale jest pięęęękny!-gothik!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 13, 2011 19:29 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

najmysia pisze:
kropkaXL pisze:Najmysia ale cud-mniód banerek zrobiłaś-woooow!
to nie ja go zrobiłam tylko Karolina Augustyńsja, która robiła grafikę do mojej strony. Moje były tylko sugestie, do których ona się świetnie dostosowała. Ja nie umiem robić stron. Banner jest po prostu wyciętym nagłówkiem strony, nota bene przez Krzyśka, bo nawet tego nie wiedziałam jak dokonać Obrazek

Fakt, sam bannerek jako taki potrafię zrobić, ale wzięłam z nagłówka żeby pasował stylistycznie do strony, generalnie mówiąc, poszłam na łatwiznę.

Świetne klimaty :ok: sama uwielbiam tego typu,a nie spodziewałam się że zobaczę hodowce który będzie miał stronę tak zrobioną :D
Obrazek

Melodia

Od: Pon maja 03, 2010 12:12

Post » Nie lis 13, 2011 19:42 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Taka miała być, bo wszystkie są do siebie podobne. Może bym bardziej pojechała, ale mama mi wstrzymywała lejce :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon lis 14, 2011 7:36 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Obrazek

najmysia

Post » Pon lis 14, 2011 8:10 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 14, 2011 9:30 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Fiesta pisze:
kiche_wilczyca pisze:rozmawiałam z hodowcą, o czym doskonale wiesz
Wiecej z tobą rozmawiać tutaj nie będę, pogadamy sobie jutro na wystawie

Zarzucasz mi kłamstwo. Poproś hodowcę o moje maile sprzed miesiąca.

Ukamieniujcie też Zofię&Saszę, ma DRX i dwa koty z FIV+ o zgrozo...

Zanim trafił do mojego domu pierwszy kot FIV+ skonsultowałam się w tej sprawie z hodowczynią (Agu-Arti). Wyraziła zgodę. EOT (Przepraszam, ale nie mam netu w domu, dopiero teraz to przeczytałam)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lis 14, 2011 12:25 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Czesc Koteczki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 14, 2011 18:03 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

kalair pisze:Czesc Koteczki! :D
Hejka :wink:

Zofia&Sasza pisze:
Fiesta pisze:
kiche_wilczyca pisze:rozmawiałam z hodowcą, o czym doskonale wiesz
Wiecej z tobą rozmawiać tutaj nie będę, pogadamy sobie jutro na wystawie

Zarzucasz mi kłamstwo. Poproś hodowcę o moje maile sprzed miesiąca.

Ukamieniujcie też Zofię&Saszę, ma DRX i dwa koty z FIV+ o zgrozo...

Zanim trafił do mojego domu pierwszy kot FIV+ skonsultowałam się w tej sprawie z hodowczynią (Agu-Arti). Wyraziła zgodę. EOT (Przepraszam, ale nie mam netu w domu, dopiero teraz to przeczytałam)

Ten temat TU jest zakończony i proszę na tym wątku do niego nie wracać, jest do tego miejsce na Koci Łapci, zapewne wiecie gdzie. Dziękuję Z GÓRY za zastosowanie się do mojej prośby.

najmysia

Post » Pon lis 14, 2011 18:35 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

najmysia pisze:Taka miała być, bo wszystkie są do siebie podobne. Może bym bardziej pojechała, ale mama mi wstrzymywała lejce :mrgreen:

To ja tak z ciekawosci, a co jeszcze chcialas wykombinowac? :mrgreen:
To co jest, jest perfekcyjne. :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 14, 2011 19:15 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

kalair pisze:To ja tak z ciekawosci, a co jeszcze chcialas wykombinowac? :mrgreen:
teraz to już ja nie pamiętam :ryk:

najmysia

Post » Pon lis 14, 2011 20:10 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

najmysia pisze:
kalair pisze:To ja tak z ciekawosci, a co jeszcze chcialas wykombinowac? :mrgreen:
teraz to już ja nie pamiętam :ryk:

Sciemniasz.. :mrgreen: Jak az Mam musiala Cie stopowac...hmmm... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 14, 2011 20:18 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Uprzejme pytanie do mądrych ludzi, nie do tłumoków :mrgreen:
Kochani moi, pomóżta!!! Co zrobić jak kosz w kompie usunął do siebie sam siebie i tym samym sam w sobie uległ pozornej dematerializacji? Pozornej, ponieważ nie istnieje drugi kosz w którym można umieścić pierwszy, zatem kosz pierwszy musi istnieć w miejscu i stanie niewiadomym.

Niestety moje rozpaczliwe próby odnalezienia kosza, który sam się zjadł nie przyniosły pożądanych efektów.
System qrwa mać Viśta Wio, jeżeli to może posłużyć za klucz do rozwiązania tejże zagadki (podobnej nieco do fenomenu samoznikających skarpetek w pralce - wkładasz dwie, wyciągasz jedną. Jedna z teorii: pierwsza skarpetka wchłania drugą, tudzież odwrotnie)

najmysia

Post » Pon lis 14, 2011 20:42 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

1.Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.
2.Kliknij polecenie Wygląd i personalizacja, kliknij polecenie Personalizacja, a następnie kliknij polecenie Zmień ikony pulpitu.
3.Kliknij pole wyboru Kosz, aby je zaznaczyć, a następnie kliknij przycisk OK.
Obrazek

Melodia

Od: Pon maja 03, 2010 12:12

Post » Pon lis 14, 2011 22:41 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Obawiam się ze już tak robiłam kilka razy. Ale spróbuję jeszcze raz.

EDIT: no jasne, nie postawiłam pitoka, pusty łeb. Wiedziałam że to pierdoła. Ja zawsze tak mam, patrzę i nie widzę (może i skarpetki też).

Dzięki!!!!

najmysia

Post » Wto lis 15, 2011 7:59 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Obrazek

najmysia

[poprzednia][następna]