Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 13:02 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Szukacie domków tylko w Szczytnie? Dlaczego?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 14, 2011 13:35 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Marzenia11 pisze:Szukacie domków tylko w Szczytnie? Dlaczego?

Nie nie tylko w Szczytnie, chyba najmniej. Teraz pójdą ogloszenia, niedługo ja wykupię pakiet.
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 16:30 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Maluszek dzisiaj został zaszczepiony, taki bohater w domu a przy szczepieniu wrzeszczał. odważny jak każdy facet.
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 19:10 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Niestety bywają głupie wymagania tzw. domów. To nie od miejscowości zależy, jak wiadomo, ale na szczęście są mądrzy i dobrzy ludzie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 14, 2011 20:08 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Zdjęcia kici która musi mieć operację, do zdjęć wykorzystałam maluszka który się bawił aparatem :oops:
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 20:24 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Asia, Ty chodź do mnie na bazar bo już 2 pytania są do Ciebie :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=135678&p=8201815#p8201815
po_prostu_kaska

Post » Pon lis 14, 2011 20:50 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

po_prostu_kaska pisze:Asia, Ty chodź do mnie na bazar bo już 2 pytania są do Ciebie :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=135678&p=8201815#p8201815

Kasiu jesteś wielka :D
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 21:17 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Wróciłam z pracy dzikiej kotki nie widzę proszę kici wyjdź, proszę i proszę, wyszła a jakże i nasikała na łóżko. Siedzę tłumaczę przyniosłam kuwetę, przyleciał maluszek nasikał. Odstawiłam i co znowu nasikała na łóżko a ja szoruję cierpliwie, czy krzyczę nie. Kurcze jutro kupię nową kuwetę i postawię w pokoju. :(
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 22:19 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Wróciłam z pracy dzikiej kotki nie widzę proszę kici wyjdź, proszę i proszę, wyszła a jakże i nasikała na łóżko. Siedzę tłumaczę przyniosłam kuwetę, przyleciał maluszek nasikał. Odstawiłam i co znowu nasikała na łóżko a ja szoruję cierpliwie, czy krzyczę nie. Kurcze jutro kupię nową kuwetę i postawię w pokoju. :(

Asiu jesteś niesamowita nie krzyczysz :mrgreen: Rudy maluszek zawieziony chociaż bardzo źle mi się jechało bo mgła ,jeździłam po leśnych drogach i bałam się by dobrze wyjechać.Moja Stella była bardzo zainteresowana maluchem ona uwielbia rude koty.Wzięłam ją do towarzystwa i obrony. :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 14, 2011 22:25 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:
joanna3113 pisze:Wróciłam z pracy dzikiej kotki nie widzę proszę kici wyjdź, proszę i proszę, wyszła a jakże i nasikała na łóżko. Siedzę tłumaczę przyniosłam kuwetę, przyleciał maluszek nasikał. Odstawiłam i co znowu nasikała na łóżko a ja szoruję cierpliwie, czy krzyczę nie. Kurcze jutro kupię nową kuwetę i postawię w pokoju. :(

Asiu jesteś niesamowita nie krzyczysz :mrgreen: Rudy maluszek zawieziony chociaż bardzo źle mi się jechało bo mgła ,jeździłam po leśnych drogach i bałam się by dobrze wyjechać.Moja Stella była bardzo zainteresowana maluchem ona uwielbia rude koty.Wzięłam ją do towarzystwa i obrony. :mrgreen:

Basiu a co mam krzyczeć chociaż ręce mi opadły, a stella do towarzystwa tak bo super :ok: ale do obrony, chociaż mogłaby rozbroić bo taka kochana :D
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 22:34 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Żartuje to codzienność kociary niestety :lol: Ja przyjechałam w domu pobojowisko moje koty złamały drapak,nie wiem co one robiły lecz chyba nieźle się bawiły. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 14, 2011 22:46 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Basiu odpocznij, a swoja droga dojechać do kotów i to po ciemku to naprawdę niefajnie, las, las i las.
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 23:35 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Pościel mokra :cry: Ratunku
joanna3113

Post » Pon lis 14, 2011 23:38 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Pościel mokra :cry: Ratunku

myślę, ale dzisiaj mam kłopot z mysleniem. Odizoluj ją w kuchni - moze znaczy teren, może to ze stresu. Może też mieć chore nerki lub pęcherz. Umiałabyś złapać mocz do badania?
edit: kwestia żwirku - moze jej nie odpowiadać. Jak została złapana to najlepszy taki najbardziej przypominający piasek, ziemię itp. Spróbuj, jak nie masz podobnego, jutro przynieść trochę ziemi lub jak masz w domu do kuwety wsyp trochę ziemi do kwiatów. Poza tym ustawienie kuwety - musi być lekko osłonięta, ale jednocześnie tak, zeby kot miał możłiwośc kontrolowania otoczenia, tego co się wokół niego dzieje. No i może kuweta za duża/mała, za niska/wysoka itp.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]