Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Szukacie domków tylko w Szczytnie? Dlaczego?
po_prostu_kaska pisze:Asia, Ty chodź do mnie na bazar bo już 2 pytania są do Ciebie![]()
viewtopic.php?f=20&t=135678&p=8201815#p8201815
joanna3113 pisze:Wróciłam z pracy dzikiej kotki nie widzę proszę kici wyjdź, proszę i proszę, wyszła a jakże i nasikała na łóżko. Siedzę tłumaczę przyniosłam kuwetę, przyleciał maluszek nasikał. Odstawiłam i co znowu nasikała na łóżko a ja szoruję cierpliwie, czy krzyczę nie. Kurcze jutro kupię nową kuwetę i postawię w pokoju.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Wróciłam z pracy dzikiej kotki nie widzę proszę kici wyjdź, proszę i proszę, wyszła a jakże i nasikała na łóżko. Siedzę tłumaczę przyniosłam kuwetę, przyleciał maluszek nasikał. Odstawiłam i co znowu nasikała na łóżko a ja szoruję cierpliwie, czy krzyczę nie. Kurcze jutro kupię nową kuwetę i postawię w pokoju.
Asiu jesteś niesamowita nie krzyczyszRudy maluszek zawieziony chociaż bardzo źle mi się jechało bo mgła ,jeździłam po leśnych drogach i bałam się by dobrze wyjechać.Moja Stella była bardzo zainteresowana maluchem ona uwielbia rude koty.Wzięłam ją do towarzystwa i obrony.
joanna3113 pisze:Pościel mokraRatunku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 462 gości