tosiula pisze:Chyba jedynyBrzuch mnie boli. Pysia na mnie spała. Wielka, ciężka kocicha. Ale tak ją kocham
Im większa tym bardziej ją kocham. Żeby tak miała tyle rozumku co wagi to by w TV występowała
Kochana Pysia

taki ból to nieszkodliwy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Chyba jedynyBrzuch mnie boli. Pysia na mnie spała. Wielka, ciężka kocicha. Ale tak ją kocham
Im większa tym bardziej ją kocham. Żeby tak miała tyle rozumku co wagi to by w TV występowała
Danusia pisze:tosiula pisze:Chyba jedynyBrzuch mnie boli. Pysia na mnie spała. Wielka, ciężka kocicha. Ale tak ją kocham
Kochana Pysia![]()
![]()
![]()
taki ból to nieszkodliwy
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Chyba jedynyBrzuch mnie boli. Pysia na mnie spała. Wielka, ciężka kocicha. Ale tak ją kocham
Kochana Pysia![]()
![]()
![]()
taki ból to nieszkodliwy
Może i nieszkodliwy, ale po wczorajszej wyprawie bolą mnie plecy i biodra (fibrio). I teraz już w ogóle mi było ciężko wstaćAle to taka milusia koteczka. I taki ma śliczny pycholek
Jej wszystko wolno
![]()
![]()
Danusia pisze:Oj dobrze,że jeszcze mrozów nie ma.Bidulek![]()
ale ma tam napewno jakiś schowek na balkonie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 77 gości