Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 23:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Ależ bardzo proszę. Kocham Zamachowskiego i grupę Mocarta też, a Michała Sikorskiego zwłaszcza.
http://www.youtube.com/watch?v=ZJgRtOQw2ac
:twisted:

Tego jeszcze nie widziałam, super :ryk: :ryk: i znowu zwierzaki patrzą na mnie dziwnie.... :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 14, 2011 8:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Łapki tak posiwiały... :|
Neee, Gabunia to taki ratlerek na odrobinę wyższych łapkach.

No i się uparła z tym ratlerkiem! :evil: Jaki tam z Gabuni ratlerek? Toż to kawał (dobra, nie kawał, a kawałek!) psuni!!!
Prrroszeee..., Gabunia w wielu odsłonach!

ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Pon lis 14, 2011 9:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Pozwolicie Panie, że się przysiądę?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lis 14, 2011 13:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

babajaga pisze:Pozwolicie Panie, że się przysiądę?

Ależ zapraszam, zapraszam.
(Filozof)
Ratler, ratler!!!! :> Ratler, pies obronny, odważny, dziamgot i kocha tylko jedną osobę!
I to właśnie Gabunia jest! O!
A że nóżki jej urośli trochu za długie i pyszczunio...? Phi, phi!
(pańcia)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lis 14, 2011 14:22 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

ratler wysokoskanalizowany :D bardzo rzadka rasa
Serniczek

Post » Pon lis 14, 2011 19:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Tak jest! Bardzo mi się podoba, ratler wysokoskanalizowany, ostrobramski. :mrgreen:

TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Sztukę o tym, że kobiety sa z Wenus, a faceci z Marsa.
Występują:
Kobieta
Facet

Kobieta: Faceci to od innej małpy są, jak można tyle piachu na łapach na MOJE posłanie nanieść??
Obrazek

Facet: A to się trzeba tak od razu uwalić po całości? Skromniej nie można? Baby są zaborcze...
Obrazek

Kobieta: Sam chciałeś.
Obrazek

Megana

Post » Pon lis 14, 2011 19:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Ratler, ratler!!!! :> Ratler, pies obronny, odważny, dziamgot i kocha tylko jedną osobę!
I to właśnie Gabunia jest! O!
A że nóżki jej urośli trochu za długie i pyszczunio...? Phi, phi!

Ustalmy raz na jutro, że to ratler x4 (i nie chodzi o to, że z napędem na 4, tylko ratler w rozmiarze XXXL)! :twisted:

Edit: W dodatku, jak zauważyłam, Gabunia (-odwrotnie niż Janda! :wink: ) życzy sobie, aby fotografować wyłącznie prawy profil.

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro lis 16, 2011 20:17 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Z CYKLU:
ROZMOWY NA DWIE GŁOWY

Teżet (zagląda do lodówki) - gdzie jedzenie?
Meg - jakie jedzenie...?
Teżet - rano jeszcze jakieś było, nie?
Meg - tak?
Teżet ( z nieuzasadnioną nadzieją) - makaronik...?
Meg (zgodnie) - ugotuj, ugotuj.
Teżet - kartofelki...?
Meg - nie rozśmieszaj mnie...
Teżet - pieczywko na tosty...?
Meg (bezlitośnie) - zapomnij.
Teżet (w zadumie, wciąż oglądając oświetlone wnętrze lodówki) - zapomnieliśmy, że dziecko będzie jadło...
Meg (ponuro) - no...
Teżet (zerkając w górę) - i wydawało dźwięki. Z czego on się tak śmieje jak hiena?
Meg - nie wiem, sami go zmusiliśmy do używania słuchawek, więc nie wiem co ogląda...
Teżet (optymistycznie) - na szczęście jutro wyjeżdżam, ugotuj coś w niedzielę rano i schowaj w szafie.
Meg - dobra, a ja coś zjem w pracy.
...
...
Teżet (nagle zaniepokojony) - a nie wydaje ci się, że psie chrupy jakoś szybciej schodzą...?
Meg - nie wygłupiaj się!

Megana

Post » Śro lis 16, 2011 20:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Poczytałam sobie trochę od początku i z rozkoszą rozsiądę się dłużej. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się twój ogląd spraw małych i dużych :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro lis 16, 2011 21:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Teżet (zerkając w górę) - i wydawało dźwięki. Z czego on się tak śmieje jak hiena?

może czyta wątek rodzicielki ? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro lis 16, 2011 22:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Witamy nową ciocię i od razu Szysza chciałaby zawiadomić, że zwyczajne, nudne picie wody z miski jest dla cieniasów...
Obrazek

Megana

Post » Śro lis 16, 2011 22:35 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

I znowu butle........... :roll:

A co u Konwalii, mojej faworytki?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro lis 16, 2011 22:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Kto by tam pił z miski, jak zwierzę :wink: Nasze piją z dekla od kibla czyli z pokrywki od wiaderka.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]