PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 22:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dziewczyny mają rację, proszę o siebie dbać :ok:
I dobrej nocy, bo już późno.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 13, 2011 22:16 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:Dziewczyny mają rację, proszę o siebie dbać :ok:
I dobrej nocy, bo już późno.

Dobrej nocy dla cioteczki, MPusie miziamy pod bródkami :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lis 13, 2011 22:19 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Chyba w sobotę zobaczę Gosiu Twoje koty :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 13, 2011 22:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

majencja pisze:Chyba w sobotę zobaczę Gosiu Twoje koty :mrgreen:

Ja też zapraszam :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Nie lis 13, 2011 22:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

majencja pisze:Chyba w sobotę zobaczę Gosiu Twoje koty :mrgreen:

Naprawdę?
To super, zapraszam serdecznie. :1luvu:
Może ja Ci podam nr tel na pw, to będze łatwiej.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lis 13, 2011 22:34 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Na razie dogaduje się z mamą Giny- wynajęła mię jako transportera :mrgreen: W sobotę bladym świtem jadę na konferencje do Łodzi i w drodze powrotnej bym zawitała na momencik, i chyba bede też zakocona bo zaoferowałam zabrać z Łodzi dwa kociambry do Zabrza. Czekam na wiadomość czy ze mnie skorzystają :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 13, 2011 22:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

majencja pisze:Na razie dogaduje się z mamą Giny- wynajęła mię jako transportera :mrgreen: W sobotę bladym świtem jadę na konferencje do Łodzi i w drodze powrotnej bym zawitała na momencik, i chyba bede też zakocona bo zaoferowałam zabrać z Łodzi dwa kociambry do Zabrza. Czekam na wiadomość czy ze mnie skorzystają :mrgreen:

Oczywiście zapraszam, i Ciebie i pasażerów :D .

vip

Post » Nie lis 13, 2011 22:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Czas spać, mówią moje koty....ostatnio pobudka po 4 nad ranem to standard :evil: .
No i potem chodzę taka rozmazana...
Dobrej nocy dla wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

vip

Post » Nie lis 13, 2011 23:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Standard - jak jestem na forum , to nikogo nie ma, jaak włażę to idą spać :mrgreen:
kamari pisze:
juana pisze:
Bianka 4 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:Oj Maryś, no brakuje...ale tak lepiej sie czuję, jak sie z kimś podzielę choćby małym grosikiem...
Od początku tak było, że z bazarków coś dla innych oddawałam, bo sama wiem, że nieraz nawet najdrobniejszy grosik potrafi być bardzo potrzebny.
Żałuję tylko, że więcej pomóc nie mogę...

Nie, Lidziu, wpłaty dostała, jak najbardziej...
Tylko dzieląc sie wpływem postawiłam na " złego konia ".
Założyciel wątku zniknął, nie przesyłając fantów ze swojego bazarku...
Nawet nie żałuję, bo powody mogą być różne...chciałabym tylko wiedzieć, czy z Milusiem wszystko w porządku :( .

Gosiu, dobrze wiem, że na bazarkach prawie nic nie zarabiasz. Innym możesz wciskać różne takie tam, ale ja akurat dokładnie wiem, ile cię kosztują materiały i ile to wymaga pracy.
Wiem, że serce masz wielkie, za co cię wszyscy kochamy. Ale najpierw ty i twoja rodzina. Dopiero potem reszta.
A ten najdrobniejszy grosik jest bardzo potrzebny twoim kotom. Nie masz się czym dzielić, bo sama nie masz pieniędzy. Zbieraj na swoje koty, bo tego potrzebujecie. I wystarczy :ok:

Popieram Kamari. Właśnie dzisiaj zrobiłam rozpiskę ile kosztują poszczególne elementy do zrobienia biżuterii. Jeszcze raz Cię proszę podnieś ceny. Twoje dziełka są tego warte :ok: :ok: :ok: :ok:

Właśnie- zacznij martwić się też o siebie :ok: :1luvu:

:ok: :ok: :ok:

Malgosiu, zastanów sie jeszcze nad jednym - ludzie, którzy Ciebie wspierają, czy to zakupem na bazarku , czy inaczej , wspierają CIEBIE i TWOJE koty, uważają, ze jesteś tego warta. Jeśli będą chcieli wspomóc kogoś innego , zrobia to , ale tu wspomagają Ciebie , bo uważają, ze na to zasługujesz

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lis 14, 2011 7:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

O- i to jest idealne podsumowanie :ok: :ok:
Dzień dobry :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lis 14, 2011 7:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

juana pisze:O- i to jest idealne podsumowanie :ok: :ok:
Dzień dobry :1luvu:

O właśnie.
I również dzień dobry :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lis 14, 2011 8:17 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

:ok: :ok:
o to chodzi ;-)
i ja Dzieńdoberek
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lis 14, 2011 8:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No dobra, zakrzyczałyście mnie, to ja się poddaję...
Dzień dobry cioteczki z rana, na chwilę :D .
Dzień dobry, stryjku Krzysiu, na chwilę :D .

vip

Post » Pon lis 14, 2011 8:59 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dzień dobry, cześć i czołem!

ObrazekObrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 14, 2011 9:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Króliczki bajeczne :1luvu: !
Albo zajączki?
Tak czy siak śliczne.
Lecę do Ciebie MPusie wymiziać z rana!

vip

[poprzednia][następna]