I dobrej nocy, bo już późno.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Dziewczyny mają rację, proszę o siebie dbać
I dobrej nocy, bo już późno.
majencja pisze:Chyba w sobotę zobaczę Gosiu Twoje koty
majencja pisze:Na razie dogaduje się z mamą Giny- wynajęła mię jako transporteraW sobotę bladym świtem jadę na konferencje do Łodzi i w drodze powrotnej bym zawitała na momencik, i chyba bede też zakocona bo zaoferowałam zabrać z Łodzi dwa kociambry do Zabrza. Czekam na wiadomość czy ze mnie skorzystają
kamari pisze:juana pisze:Bianka 4 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Oj Maryś, no brakuje...ale tak lepiej sie czuję, jak sie z kimś podzielę choćby małym grosikiem...
Od początku tak było, że z bazarków coś dla innych oddawałam, bo sama wiem, że nieraz nawet najdrobniejszy grosik potrafi być bardzo potrzebny.
Żałuję tylko, że więcej pomóc nie mogę...
Nie, Lidziu, wpłaty dostała, jak najbardziej...
Tylko dzieląc sie wpływem postawiłam na " złego konia ".
Założyciel wątku zniknął, nie przesyłając fantów ze swojego bazarku...
Nawet nie żałuję, bo powody mogą być różne...chciałabym tylko wiedzieć, czy z Milusiem wszystko w porządku.
Gosiu, dobrze wiem, że na bazarkach prawie nic nie zarabiasz. Innym możesz wciskać różne takie tam, ale ja akurat dokładnie wiem, ile cię kosztują materiały i ile to wymaga pracy.
Wiem, że serce masz wielkie, za co cię wszyscy kochamy. Ale najpierw ty i twoja rodzina. Dopiero potem reszta.
A ten najdrobniejszy grosik jest bardzo potrzebny twoim kotom. Nie masz się czym dzielić, bo sama nie masz pieniędzy. Zbieraj na swoje koty, bo tego potrzebujecie. I wystarczy
Popieram Kamari. Właśnie dzisiaj zrobiłam rozpiskę ile kosztują poszczególne elementy do zrobienia biżuterii. Jeszcze raz Cię proszę podnieś ceny. Twoje dziełka są tego warte![]()
![]()
![]()
Właśnie- zacznij martwić się też o siebie![]()
![]()
![]()
juana pisze:O- i to jest idealne podsumowanie![]()
![]()
Dzień dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 34 gości