TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 23:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dla Mrusiów....

Niemal założyć się jestem gotów
bo wątpliwości moich to nie budzi
że gdzie jest dom szczęśliwych kotów
tam jest dom szczęśliwych ludzi
:1luvu:

Franciszek Klimek
Anna Kubica

Post » Nie lis 13, 2011 23:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Anna Kubica pisze:Dla Mrusiów....

Niemal założyć się jestem gotów
bo wątpliwości moich to nie budzi
że gdzie jest dom szczęśliwych kotów
tam jest dom szczęśliwych ludzi
:1luvu:

Franciszek Klimek

Piękne :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 13, 2011 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Piękne i prawdziwe :ok:

A jak się czuje Matyldzia? Lepiej choć troszku?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lis 14, 2011 0:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Piękne i prawdziwe :ok:

A jak się czuje Matyldzia? Lepiej choć troszku?

Raczej nie , rzęzi i teraz nawet wyłączyłam ogrzewanie , może to od tego , nie wiem :|
A Ozzi sie zatrzymał z siku i po intensywnym masaży sie wysikał , ale była krew i nie wiem czy to z cewki czy może kamienie znów :|
Emi też jest nadal wyciskana bo nie sika sama , a teraz goni zgadnijcie kogo .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 14, 2011 0:42 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Może być, ze od ogrzewania, bo powietrze bardziej suche. Może musi się przestawić :roll:
Moja sąsiadka astmatyczka zawsze ciężko przechodzi początek sezonu grzewczego, mimo że ma inhalator.
Często wietrzy, aby wymienić powietrze w mieszkaniu, bo to jej pomaga.

Mam nadzieję że u Ozziego to jednak nie kamyczki :(
Przywiozę saszetki urinary dla niego tylko kiedy? Szukamy używanej części do auta, bo nowa kosztuje tyle że włosy dęba stają.

No kogo może gonić Emi :D
Oczywiście że Urwiska :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lis 14, 2011 0:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lis 14, 2011 1:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Byłam tam , i tak jak u Mati , typowe objawy jesienią ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 14, 2011 13:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 14, 2011 13:18 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

zapraszamy chetnych do wspoltworzenia tyskiego kola TOZ-u :ok: szczegoly na watku
:arrow: viewtopic.php?f=8&t=135430&start=0

Kociara82

Post » Wto lis 15, 2011 0:41 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dopiero teraz mogę coś napisać a nie jest wesoło :(

U weta były Mati , Emi , Ozzi :

Matyldzia bardzo sie dusi , rzezi z powodu astmy , niestety tez te zmiany nowotworowe w buzince znów zaczęły ;; bujac '' jest tego coraz więcej , wygląda to jak zaczerwieniony krwisty kalafior przy zgjeciach szczęk :cry: :cry: :cry: , dostała silny steryd i conwa w proszku do rozpuszczenie , nie tknęła go , rano tez mało co zjadła :cry: Dużo wypiła wody i jeśli nie będzie po tym nowym silnym sterydzie poprawy mam z nia przyjechać i będzie dalsze leczenie , bokje sie o nią :cry: :cry: :cry:

Ozzi tez źle :cry: :cry: :cry: , sika z krwią i ta krew zakleja mu cewkę , muszę często do przemywać aby mógł zrobić siku :cry: :cry: :cry: , niestety guz wbuzince znaczne sie pogorszył , jest ropny :cry: :cry: :cry: , dostał tez silny steryd i chyba cis jeszcze ( nie pamiętam :oops: ) dostł tez kroplówkę i recepty do wykupienia , na szczęście po nich zaczął jeść i to daje nadzieje , ale jak tylko cos sie pogorszy to jedziemy do weta ...

No a Emi , tez ostała jakiś zastrzyk na te nie sikanie , ale nadal nie sika sama , odbyt znacznie lepiej wygląda choć jeszcze nie jest ok , no ale z tym będzie ciężko aby był taki jak u zdrowego kociaka...

Kilka dni temu straciliśmy małego bezimiennego kociaka [*] a dziś jakiś sku#$%$wiel rozwalił kolejna budkę dla kotów :evil: :evil: :evil: i wywalił wszystkie miseczki i te na wodę i na jedzenie :evil: :evil: :evil: Na szczęście koleżanka mi przywiozła nowa , no ale ile ona tam będzie stać :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 15, 2011 10:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilką Mati zjadła dosłownie odrobinkę gourmeta Gold i odrobinkę mniej charczy ....

A Ozzi czuje sie chyba dużo lepiej bo ładnie sobie pojadł i tak nie cieknie ta paskudna ropa z buzinki :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 15, 2011 10:05 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto lis 15, 2011 10:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Za kociaste trzymam kciuki non-stop!
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 15, 2011 12:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:Za kociaste trzymam kciuki non-stop!

Dzieki :lol:
W Realu są gourmety 4 pack po 6.99 zł są to musy które Mati i Ozzi moga jeść i bardzo lubią , tylko nie mam za co ich kupić , błagam o wsparcie lub o zakup tych gourmetów , bez promocji sa po poda 2,49 zł za maleńka puszeczkę a teraz 1,74 zł
Wczoraj kupiłam 6 tych 4 Packów , ale to na długo nie wystarczy a nie mam juz od kogo nawet pożyczyć na ich zakup :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 16, 2011 15:14 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jak sie dzis czuja Mati i Ozii?
:arrow: :arrow: :arrow: viewtopic.php?f=20&t=135764&start=0 zapraszam na kolejny konkurs na Miau Najpiękniejszych :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]