Moderator: Estraven
devoli pisze:STARGARD
Polecam gorąco Gabinet Weterynaryjny Pani dr Magdaleny Lidwin-Kaźmierkiewicz na ul. Złotników 6c![]()
Pełna fachowość!! Uśmiech na twarzy
Pani doktor ma serce do zwierząt03.2010 devoli pisze: NOWOŚĆ!!
Pani Doktor oznacza grupę krwi u kotów! Robi to na miejscu, wynik po ok. 10-15 minutachNie trzeba wysyłać krwi do laboratorium, co z uwagi na to, że po transporcie wyniki mogą wyjść zafałszowane jest bardzo istotne.
chemica pisze:A ja mam mieszane uczucia. Z pewnością polecam do diagnozy gdyż ma nienajgorsze usg.
Kobieta miła, oczywiście.
Natomiast nie polecam tam zabiegów chirurgicznych. Moja kotka Lulu miała u Pani dr Magdy sterylizację. Ciężko wybudzała się z narkozy, ponadto obudziła się w "paraliżu/niedowładzie" prawej strony ciała. Po narkozie pełzała a raczej ruszała się jak dżdżownica. Nie muszę opisywać co przeżyłam. Po 2 tygodniach doszła do siebie, czasami tylna nóżka odmawia jej posłuszeństwa.
Biorę pod uwagę fakt,że zabieg mógł być przeprowadzony OK a kotka źle zareagowała na narkozę.
Niemniej wolę operować u Przemka Czuczwary w Stargardzie.
shira3 pisze:STARGARD
Gorąco polecam
wet. Jan Zenkner lecznica na ul. Pyrzyckiej
Fachowość, rzetelność i duuuże doświadczenie. Leczenie także homeopatyczne.05.2010 julieta pisze:Stargard - Polecam również dr Zenknera, szczególnie jesli chodzi o koty.
Obawiam się, że zaistniała pomyłka w adresie lecznicy, w której przyjmuje dr Zenkner, Przychodnia Specjalistyczna dla Zwierząt mieści się przy ul. Broniewskiego 1, tel. 577 00 42,
577 00 30,
No, chyba dr przyjmuje gdzieś jeszcze, ale ul. Pyrzyckiej w Stargardzie na pewno nie ma!05.2010 shira3 pisze:Masz rację![]()
- poprawiłam - to jesr wyjazd w kierunku Pyrzyc, ul. Broniewskiego faktycznie
02.2011 pola53 pisze:O,tak. Ja też podziwiam doktorów Zenknera i Ratkowskiego za rzetelność i podejście do zwierząt (i właścicieli)
Jeszcze nigdy nie odmówiono mi pomocy, a mam tych zwierzaków trochę. Mogę liczyć na pełny zakres informacji, zrozumienie i ludzkie podejście. Myślę, że nie trzeba ich polecać. Ludzie do tej lecznicy przyjeżdżają nawet z bardzo daleka (i wcale mnie to nie dziwi).
Najgorsze z takimi szkrabami jest to ze takie malutkie ciałko w ciągu godziny-dwóch z okazu zdrowia potrafi się zmienić w kota na skraju wycieńczenia. Wspaniale opiekujsze się tym maluszkiem, miał szczęście
Użytkownicy przeglądający ten dział: dilah, ewar, Google [Bot], kota_brytyjka, Silverblue, Wojtek i 85 gości