Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Fasolko, Snikers idzie do kastracji razem z Sabą. JUTRO![]()
Sabcia zakocona po uszki
Nie moglam nie pomóc tym maluchom, podrzucili je Ewie_mrau do pracy, a Ewa ma jeszcze 3 kociaki ode mnie (te od niełapalnej kotki) i one ciągle mająkoci katar. A maluchy na pewno nie szczepione, więc... nie było innej opcji.![]()
Są sliczne, oswojone, zdrowe, może szybko znajdą domki?
Nazwałam je roboczo Florcia, Tenia i Busia (3 wrózki ze Śpiącej Królewny Disneya - czyli panna Flora, Panna Hortensja i Panna Niezabudka - były pierwszymi trzema paniami, jakie mi się skojarzyły.)
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:Fasolko, Snikers idzie do kastracji razem z Sabą. JUTRO![]()
Sabcia zakocona po uszki
Nie moglam nie pomóc tym maluchom, podrzucili je Ewie_mrau do pracy, a Ewa ma jeszcze 3 kociaki ode mnie (te od niełapalnej kotki) i one ciągle mająkoci katar. A maluchy na pewno nie szczepione, więc... nie było innej opcji.![]()
Są sliczne, oswojone, zdrowe, może szybko znajdą domki?
Nazwałam je roboczo Florcia, Tenia i Busia (3 wrózki ze Śpiącej Królewny Disneya - czyli panna Flora, Panna Hortensja i Panna Niezabudka - były pierwszymi trzema paniami, jakie mi się skojarzyły.)
One szybko znajdą domki.
Florcia![]()
![]()
jak moja Florka, też bura. Muszę powiedzieć Florce, że ma imienniczkę szukającą domku, Florka to załatwi
(i jej siostrom też).
jolabuk5 pisze:Saba i Snikers (dzięki ewa_mrau i annskr!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) pojechali dziś na kastrację. Snikers - wiadomo, dowód przedstawiłam. Saba też potrzebował, jest już wielkim kocurem (prawie jak Sabcia!) i zaczął się zachowywać trochę agresywnie, potrafił nagle zasyczeć czy zawarczeć, jak mu się coś nie podobało (przybycie 3 kociaków też przyjął bardzo niechętnie). A dziś zrobił istny cyrk w transporterze, tak się awanturował, że bałam się o zamkniętego z nim Snikusia, który tylko załosnie popłakiwał i wyciągał łapki przez kratę... No, jak Sabie testosteron spadnie, to mam nadzieję, że złagodnieje
![]()
Oby tak było, bo charakternego kota trudniej wyadoptować!
jolabuk5 pisze:Quinolko, nasze serdeczne GRATULACJE!!!
Sabcia, reszta kotów i Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości