PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 17:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

agnieszka1565 pisze:a my wcinamy rogale marcińskie przez cały dzionek :mrgreen:

My też je mamy! :dance2: Obrazek :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 11, 2011 17:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lis 11, 2011 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Tak, to ten.
Babajago , najmądrzejsza Blondynko na świecie przez duuuże B, jesteś Wielka :1luvu:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lis 11, 2011 21:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A teraz napisze cos małym drukie, te co marzą o rogalach niech nie czytają, bo tekst acz krótki jest drastyczny.

Mam dość Swiętomarcińskich rogali - przejadłam się

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lis 11, 2011 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Bolkowa pisze:A teraz napisze cos małym drukie, te co marzą o rogalach niech nie czytają, bo tekst acz krótki jest drastyczny.

Mam dość Swiętomarcińskich rogali - przejadłam się

To zapakuj i mi wyślij :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lis 11, 2011 21:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Bolkowa pisze:Tak, to ten.
Babajago , najmądrzejsza Blondynko na świecie przez duuuże B, jesteś Wielka :1luvu:

Bo ja się marnuję. Od dziecka chciałam być dedektywem :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Sob lis 12, 2011 6:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

babajaga pisze:

No ja też. :mrgreen: Herlokiem Szolmsem 8O

Od samego rana koty się ganiają i miaukolą przy tym różne kocie obelgi i inne przekleństwa. Frędzelek, któremu mocno pogorszył się wzrok, co chwile na coś wpada, głównie na pufę, która jako mebel ruchomy stoi w różnych miejscach. Razem z Zuzią zostałyśmy przez szarżujące stado postawione do pionu przed 6 w nocy :evil: Bestie, nie koty
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob lis 12, 2011 6:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

pomponmama pisze:
babajaga pisze:

No ja też. :mrgreen: Herlokiem Szolmsem 8O

Od samego rana koty się ganiają i miaukolą przy tym różne kocie obelgi i inne przekleństwa. Frędzelek, któremu mocno pogorszył się wzrok, co chwile na coś wpada, głównie na pufę, która jako mebel ruchomy stoi w różnych miejscach. Razem z Zuzią zostałyśmy przez szarżujące stado postawione do pionu przed 6 w nocy :evil: Bestie, nie koty

Witaj w klubie :? Jako ze czulam sie kiepsko wczoraj polozylam sie spac ok 22.00. Zazylam rozne witaminy i inne leki, najadlam czosnku i padlam. Zadnego wampira nie spotkalam ale za to o 3.50 poderwal mnie na nogi huk - ktorys kretyn (Fumik i Pipi jak mniemam) szaleli po lazience i zrzucili moj metalowy kubeczek zastepujacy prysznic do wanny. Sasiadka na gorze (ta co ma zryty dekiel i jest nadwrazliwa) tez sie obudzila bo uslyszalam jak lozko skrzypialo. Czekalam ino na telefon ale nic, cisza. Przez niecala godzine byl spokoj a potem sie zaczelo... miaukolenie, pipcenie, bieganie, tuptanie, skoki, bicie sie, nosz kuzwa co probowalam usnac to otwieralam jedno albo drugie oko. Felka przemoca usidlilam przy sobie, to mnie niecenzuralnie omruczal ale chuchnelam mu w nos czosnkiem i sie przymkna. Spedzilismy tak upojne dwa kwadranse. Potem zaczela jeczec Jeczaca Marysia czyli Pipi. Kiedys temu kotku zatkam pyszczku korku przysiegu :evil: Fiona na sam koniec postanowila zaczac dzien od poganskiego rytualu przywolujacego slonce i przy okazji przeczolgac Fumika pod meblami. Prawie zrobili przemeblowanie ale na szczescie wybila TA godzina czyli 5.40 i wstalam zeby dac im jesc.
Na 8 musze byc w Bytomiu, potem caly dzien bede ankietowac a na koncu odwiedzam kolezanke w Radzionkowie. Bede wionac czosnkiem we wszystkich trzech wymiarach, w zwiazku z tym wampir z Miechowic mi nie grozi :twisted: co najwyzej biegunka.

Dobrego dnia! :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob lis 12, 2011 7:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Po ponad godzinie udało mi się wydostać z łazienki.... nakarmiłam koty pozałazienkowe, weszłam nakarmić Kacperka, który jak tylko zjadł (a je bardzo szybko...) usadowił się na moich kolanach... potem przez godzinę miałam na kolanach grzejący chrapiący rogalik, który zaczynał buczeć przy każdej próbie podniesienia się.... (Kacperek nie warczy tylko buczy...)

No i Kacperek zaczął spać spokojniej, na boku, widać, że czuje się bezpieczniej :D
i ma ciut lepsze futerko :)

Jeszcze tylko dziąsełka się zagoją, zaszczepimy, i mam nadzieję, że pojedzie do własnego kochającego domku :)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lis 12, 2011 7:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm super :ok:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Sob lis 12, 2011 21:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Objadły się wczoraj i dziś odsypiają... :mrgreen:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Sob lis 12, 2011 21:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No! Cisza jak makiem zasiał.
Obrazek

babajaga

Post » Sob lis 12, 2011 22:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Jaka cisza 8O Miałka chodzi i marudzi miau,jau łaj i jak jeszcze trochę pomarudzi to ją zaknebluję :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lis 12, 2011 22:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A my jutro spotkamy się z siostrą prezes! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 12, 2011 22:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

U mnie na takie jojczenie pomaga mleko w proszku lub serek topiony - mordka na 20 min zaklejona na cacy a potem kolejne 20 kot się oblizuje od ucha do ucha :twisted:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

[poprzednia][następna]