justyna p pisze:Ale on tak łapą wali??Nie drapie pazurami tylko puka?
No dokładnie wali, tak jak Misia Izy....specjalnie poszłam do pokoju i podejrzałam...a, że łapsko ma wielkie, to konkretnie napierdziala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Ale on tak łapą wali??Nie drapie pazurami tylko puka?
vip0 pisze:puszatek pisze:to musi być wspaniałe uczucie ...jak puka, że chce wejść![]()
![]()
Każde z nich ma inny sposób na pokazywanie, że chce do domu.
Zosia, tak jak to robił Wiktor, włazi dwa stopnie na drabinę i zagląda do kuchni.
Punio drze japę, aż koło stadionu żużlowego słychać.
Plamek się wiesza na okiennej framudze.
Aluś wali w drzwi.
No a Michalina szczeka jak głupia.
Renia, to sposób jest...tak na jego wysokości zamontować przycisk...ciekawe, ile czasu by upłynęło, jakby załapał.![]()
Ale tak poważnie i ja i moja młodsza córka za pierwszym razem obie pomyślałyśmy, że ktoś idzie![]()
![]()
.
Co się dziwić, Aluś ma łapsko, o jakich sie mówi " prawa to tona, a lewa jeszcze nie ważona ".
puszatek pisze:może u Małgosi nie ma ...klamek..
vip0 pisze:justyna p pisze:Ale on tak łapą wali??Nie drapie pazurami tylko puka?
No dokładnie wali, tak jak Misia Izy....specjalnie poszłam do pokoju i podejrzałam...a, że łapsko ma wielkie, to konkretnie napierdziala.
kamari pisze:Człowiek nie może nawet wpaść w dołek, żebyście nie naprodukowały kilku stronNa której zaczyna się dzisiejszy dzień
![]()
kamari pisze:Człowiek nie może nawet wpaść w dołek, żebyście nie naprodukowały kilku stronNa której zaczyna się dzisiejszy dzień
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości