Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dokładnie o to mi chodzi.izka53 pisze:to jest powielanie wady genetycznej, to tak jak ktos chciałby stworzyć ludzi niemówiących
kamari pisze: I w czym gorszy dachowiec od persa?
puszatek pisze:nie dałabyś rady zabrać Maciusia z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=135485
puszatek pisze:no właśnie mam podobne problemy...
mają wydarzenie na Fb...musi coś ruszyć...
noc to ma do siebie...kamari pisze:Ciężki kaliber tematyczny wyciągacie po nocy![]()
a czy ktoś TU powiedział że gorszy? Ja uważam, że kot to kot, jakiej by nie był rasy jest takim samym towarzyszem życia i przyjacielem.kamari pisze:w czym gorszy dachowiec od persa?
skoro są rasy, są i hodowle. Taka kolej rzeczy. Tak samo jak skoro są ludzie to są państwa. Tak to jest porobione. Można zlikwidować hodowle, co stanie się z kotami? Dołaczą do "zwierzaków bez domu"? Te, które są w hodowlach, lub z hodowli zazwyczaj mają więcej szczęścia niż te, u ludzi bez pojęcia o posiadaniu kociąt, którzy to właśnie nie sterylizując swoich kotów powodują istnienie tych bezdomnych. Z tym że mam na myśli hodowle, nie "hodowle", bo to zupełnie inna bajka. A do tego całość to temat rzeka...kamari pisze:zastanawiam się nad sensem jakichkolwiek hodowli
puszatek pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=135624293212351
pszebardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, crisan, Google [Bot], Kankan i 34 gości