Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 20:20 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:
pozytywka pisze:dopiero pisałaś, że ją bierzesz, dopiero panikowałaś i odstawiałaś krakowiaczki, że dokocenie jest przerażające, mimo, że było całkiem spokojne :mrgreen:
Dopiero schodziłaś na zawał, bo jedna nie piła przez pół dnia, a druga nie sikała przez ćwierć
Dopiero przeżywałaś te wszystkie jazdy w góry i doliny,

No, no - Pani sobie nie pozwala :twisted: :-)

No jak nie jak tak? :twisted: Wszyscyśmy tu świadkami :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 12, 2011 20:21 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

"norma, to jest zachowanie reprezentowane przez większość "
Nie zgadzam się, norma to jest to co uznajemy za dopuszczalne, bez obrażania innych. Spanie z Wędeczką na krześle pod stołem - całkowicie się w tym pojęciu mieści.

srebrnik

Od: Pt maja 13, 2011 18:20

Post » Sob lis 12, 2011 20:23 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

"Norma statystyczna to zachowania najbardziej powszechne w danej populacji, których częstość występowania jest zgodna z rozkładem normalnym krzywej dzwonowej Gaussa"
My tu wszystkie sypiamy z zabawkami naszych ukochanych kotów :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob lis 12, 2011 20:25 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:"Norma statystyczna to zachowania najbardziej powszechne w danej populacji, których częstość występowania jest zgodna z rozkładem normalnym krzywej dzwonowej Gaussa"
My tu wszystkie sypiamy z zabawkami naszych ukochanych kotów :mrgreen:

I z owych zabawek właścicielami :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 12, 2011 20:26 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

srebrnik pisze:Spanie z Wędeczką na krześle pod stołem - całkowicie się w tym pojęciu mieści.

:-)
pozytywka pisze:norma, to jest zachowanie reprezentowane przez większość :mrgreen:

Ale na miau.pl tak!
shira3 pisze:No jak nie jak tak? :twisted: Wszyscyśmy tu świadkami :twisted:

Następna sobie grabi :twisted:
Idę coś zjeść - bo naprawdę zejdę :roll:
Odezwę się później!
Pozytywko, błagam - ja mam wolne od definicji :lol: Weekend jest 8)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lis 12, 2011 20:28 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

a spoko
definicjom mówimy stanowcze raczej chyba nie :mrgreen:
idę jeść marchew
bajo

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 20:29 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:definicjom mówimy stanowcze raczej chyba nie :mrgreen:

Tak! W weekend :-)
pozytywka pisze:idę jeść marchew

Oooo... Smacznego?

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 20:29 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:
pozytywka pisze:idę jeść marchew

Oooo... Smacznego?

hmmm

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 20:32 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

O! Pozytywka znowu leżakuje pod stołem :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lis 12, 2011 21:18 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Józiu... to już? Podziwiam Cię kochana. Dzielnie to znosisz. Jesteś ciepłym dobrym człowiekiem i Pusza miała szczęście, ze na Ciebie trafiła. Jesteś też silna, więc jakoś to wszystko przeżyjesz.
Próbowałam sobie wyobrazić, że mam oddać kota do którego się przywiązałam i... nie potrafię, chybabym nie dała rady :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob lis 12, 2011 21:54 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

shalom pisze:Józiu... to już?

Już...
shalom pisze:Jesteś ciepłym dobrym człowiekiem i Pusza miała szczęście, ze na Ciebie trafiła.

:oops: A ja, że trafiłam na nią...
shalom pisze:Próbowałam sobie wyobrazić, że mam oddać kota do którego się przywiązałam i... nie potrafię, chybabym nie dała rady :roll:

Nom... Ale ja wiedziałam od początku, że tak będzie.
Próbowałam się nie przywiązywać no ale nie wyszło :roll: Nie dało się... Baranki, mizianki, mruczanki - i wsiąkłam z kretesem...
Upiłam się...
Idę zjeść coś konkretniejszego...

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 21:58 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Piję piwo miodowe. Twoje zdrowie Józefino :piwa:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lis 12, 2011 22:05 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

babajaga pisze:Piję piwo miodowe. Twoje zdrowie Józefino :piwa:

Ja jakiś krupnik... z colą... Mnie dzisiaj wszystko jedno :roll:
Ale piwko miodowe - mniam, mniam :piwa:
W domu ciepło... Ale mnie jakoś zimno, uh. Chyba z przepicia

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 22:15 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Józia, trzymaj się - ja jedną dobę miałam Promysia w domu, a chciałam za pociągiem biec.
Najważniejsze, że Pusza będzie ze swoimi Dużymi. A może kiedyś pojedziesz w odwiedziny?
W każdym bądź razie, bardzo Ci tego życzę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 12, 2011 22:29 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Erin pisze:Józia, trzymaj się - ja jedną dobę miałam Promysia w domu, a chciałam za pociągiem biec.

Och, co te koty z ludźmi robią...
Erin pisze:Najważniejsze, że Pusza będzie ze swoimi Dużymi.

Tak, to jest najważniejsze.
Dostałam od nich smsa - pierwszy etap podróży za nimi. Puszka podobno narzekała całą drogę, no ale to jest straszna gaduła :-)

jozefina1970

[poprzednia][następna]