srebrnik pisze:No nie wiem co powiedzieć, Chyba na wiosnę wyślę w liście trochę futerka???
Tak - poproszę

Tu mam jeszcze futerko na rzeczach

No, proszę nie zwracać uwagi na to, co wypisuję - muszę odreagować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
srebrnik pisze:No nie wiem co powiedzieć, Chyba na wiosnę wyślę w liście trochę futerka???
pozytywka pisze:możesz spóbowac spędzić noc na krześle pod stołem z wędką Puszy w ramionach
pozytywka pisze:dopiero pisałaś, że ją bierzesz, dopiero panikowałaś i odstawiałaś krakowiaczki, że dokocenie jest przerażające, mimo, że było całkiem spokojne
Dopiero schodziłaś na zawał, bo jedna nie piła przez pół dnia, a druga nie sikała przez ćwierć
Dopiero przeżywałaś te wszystkie jazdy w góry i doliny,
pozytywka pisze:Ale jak dobrze, że może wrócić do Dużych, że będzie mieszkać w pięknym miejscu, że spotka psiego przyjaciela, że jest zdrowa i zadowolona
pozytywka pisze:Nie pij zbyt wiele, bo do Juniora musisz jutro zajrzeć
srebrnik pisze:Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę.
srebrnik pisze:Zna Pani już historię naszego psa,
srebrnik pisze:Cieszę się że już wraca do nas
srebrnik pisze:i jednocześnie jest mi Pani szkoda, ale to przejdzie.
pozytywka pisze:no, muszę się trochę z ciebie ponabijać, bo sama bym tu siadła i osmarkała polarowy kocyk![]()
zresztą, świentom prawdę rzekłam, a jak nie wierzysz, to sobie sprawdź we wstecznym wątku![]()
babajaga pisze:A ty Józefino nic nie straciłaś. Mam na myśli, że przez tę historię zyskałaś piękną znajomość z Pu i jej Dużymi.
babajaga pisze:Pozytywka jako ocieracz usmarkanego nosa jest jak zwykle niezawodna![]()
![]()
![]()
pozytywka pisze:tort
o jeżu
tort?
zemdlałam sobie z rozkoszy na samą myśl
Oczywiście, że nie - jak my wszystkie tujozefina1970 pisze:Poprosiłam Dużą Pu, żeby zostawiła mi wędeczkę Puszki![]()
![]()
na pamiątkę... Jestem normalna?
shira3 pisze:Oczywiście, że nie - jak my wszystkie tujozefina1970 pisze:Poprosiłam Dużą Pu, żeby zostawiła mi wędeczkę Puszki![]()
![]()
na pamiątkę... Jestem normalna?
I wszystkie reagowałybyśmy podobnie
czyli normalnie, nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Hana, Lifter i 42 gości