ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 15:18 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ale Ptysie sę rumienią :1luvu: :1luvu: :1luvu: i bardzo dziękują za miłosne wyznania :oops:

DS będzie kochany, odpowiedzialny, bezpieczny, cieplutki, z miską pełną jedzonka .... nie inny . Musi przejść wszelkie teksty i rozmowy kwalifikacyjne - ot co :ok:

Niech zadzowoni telefon ......plissss :ok:
One tak szybko rosną ,a teraz są najurokliwsze i najzabawniejsze, bo potem to będą spać i spać albo spać.

HOPSamy w górę :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Sob lis 12, 2011 16:04 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Będzie, będzie taki najlepszy :ok: :ok: :ok: .Podtrzymuję swoją ofertę, jestem dość mocno emocjonalnie związana z kotkami, chociaż znam je tylko z netu, ale gadać z potencjalnym domkiem mogę jak najbardziej.Animalon, nie nerwowo, ma być DOBRY, co nie zawsze znaczy SZYBKO.Wierz mi, czasem warto chwilę poczekać.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lis 12, 2011 18:11 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Racja ewar. Czasem dwa tygodnie dłużej robi wielką różnicę, z dzieciaki chyba by się z tęsknoty za sobą zapłakały.
Animalon - one mają ogłoszenia? Bez tego ani rusz. Trzeba szybciutko koteczki ogłaszać. Jakbyś miała jakiś kawałek tekstu o nich, podrzuć, coś się wykombinuje :ok:
Ptysieńku :1luvu: i Balbisiu :1luvu: , jak Wam Ewar domek wybierze, to już taki na medal i ekstraklasa i na zawsze zawsze :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 12, 2011 18:41 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

jasdor pisze:
Ptysieńku :1luvu: i Balbisiu :1luvu: , jak Wam Ewar domek wybierze, to już taki na medal i ekstraklasa i na zawsze zawsze :ok:

i będziecie razem bardzo, bardzo szczęśliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 12, 2011 18:41 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Nie, ja nie będę wybierać tylko przeprowadzę rozmowę wstępną, z resztą bardzo chętnie.Wizyta przedadopcyjna musi rozstrzygnąć.A one nie mają ogłoszeń? Jeżeli nie, to koniecznie.Do sheriny, która ma maluszki dzwoni mnóstwo ludzi.

ewar

Post » Sob lis 12, 2011 18:46 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Kochane :1luvu: dziękuję za pomoc... ogłoszenia mają chyba od dwóch tygodni - zamówiłam pakiecik u CatAngel , ale narazie nie dzwonił ani jeden telefon :cry: . Ale tak jak mówicie - nie pośpiech się liczy , tylko milość :1luvu: przyszłych właścicieli . Notabene cieszę się , że są u mnie ... mam tyle ubawu z nimi ..... :ryk: Można na te słodziaki patrzeć i patrzeć :wink:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 20:06 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

.... kocikoci łapki - HOPsamy :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 20:27 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

wieczorkiem zaglądamy i się prezentujemy

.... O!.... taki piękny jestem .... O taki .....
ObrazekObrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lis 12, 2011 20:36 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 20:31 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Oj jesteś piękny, Ptyśku, jesteś :1luvu:
To pewnie po tym konkursie piękności taki jesteś piękny :1luvu: i skromny :mrgreen:

jasdor

Post » Sob lis 12, 2011 20:35 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

:ryk: jasdor mam nadzieję, że ta kicia popularność, jakkolwiek się zakończy, bo pięknot jest tyle że głowa boli, nie "zepsuje" go .... :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 7:26 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

A niech będą trochę zarozumiałe, a właściwie świadome swojej wartości, bo mają wyłącznie zalety.W dodatku mają takie zdjęcia, że szok!
Animalon, zwykle miewałam tylko jeden telefon w sprawie moich kotów i okazywał się to być TEN domek, a ja nie musiałam wybierać.Adoptuję "zaocznie" więc prowadzę wątki, bo zawsze można domek odesłać na forum, a wtedy już za chwilę jest telefon, że "tak, tak, jesteśmy zdecydowani na 100%". Wiele razy tak było.Zwrotów z adopcji nie biorę pod uwagę.Kiedyś był telefon w sprawie Brendy. Pani usłyszała, że kotka jest cudowna, ale stwierdziła, że wszyscy tak mówią.Zaprosiłam na forum na wątek i Brenda ma domek, o jakim każdy kot chyba marzy. Była to zima, mróz okrutny, a pani stwierdziła, że po nią przyjedzie pociągiem ( z Warszawy 300km). Prosiłam, żeby zaczekała 5 dni, że moja córka ją zawiezie, bo będzie wracała do Warszawy ze świątecznego pobytu. Pani jednak uznała, że nie ma powodu czekać AŻ TAK DŁUGO ! Udało mi się jednak ją przekonać, Brendzia zamieszkała z inną kotką, kochają się, a ja jestem w kontakcie z domkiem, p.Beata regularnie dzwoni i dziękuje za wspaniałą kotkę.W Brendzie z resztą zakochał się TŻ Rakei, kiedy przyjechali po Susie.Bardzo namawiał Rakeę na wzięcie dwóch, że przecież czwarty kot w domu też się przyda..itd :P Brenda czekała u mnie cztery miesiące, ale warto było poczekać.Ptyś i Balbinka pewno szybciej znajdą swoją życiową przystań, ale to czasem trwa.

ewar

Post » Nie lis 13, 2011 9:51 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Dziękuję ewar :1luvu: , też wierzę , że się uda znaleźć dla nich jeden domek.... :ok: Jeżeli komuś kotki się spodobająo bez namysłu wybiorą się w podróż nawet na koniec świata - tak jak piszesz. Bardzo się cieszę, że moge na ciebie liczyć, bo nie wybaczyłabym sobie gdyby z DS poszło coć nie tak.
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 10:01 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

A teraz super, hiper, mega wiadomość: nasz Ptysiu został MISTERKIEM :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo dziękujemy wszystkim za poparcie , niech chłopak na starcie "ma", a co tam :ok:

Ta niewiarygodna wiadomość zaparła mu dech w piersiach...

Balbinka również dziękuje wszystkim za wszystkie głosy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To była świetna zabawa, tyle buziaków mogliśmy poznać, a które na co dzień giną w tłumie. BRAVO za pomysł :ok: :ok: :ok:

Co do wygranej Ptysia :1luvu: to muszę się skonsultować z jasdor - matką :ryk: ich sukcesu
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 10:16 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

GRATULACJE DLA MISTERKA a także dla prawie misseczki BALBINKI :piwa:

To teraz animalon musisz się pogłowić komu przypadnie w udziale NAGRODA Zapytaj zainteresowanych, może szepną coś do uszka.
Ewar, dzięki za pomoc :ok: Jak widać masz szczęśliwą rękę do domków. Może akurat do Ciebie zadzwoni ten najbardziej wyczekiwany ze wszystkich telefon :1luvu:

Strasznie się cieszę, bo zgłosiłam koteczki głównie dla zabawy, a tu proszę - taka niespodzianka :D Pomarańczowej myszce też należy się uznanie. Mam nadzieję, że MISTEREK jeszcze jej nie zamordował do końca.

jasdor

Post » Nie lis 13, 2011 10:36 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Gratulacje i głaski dla Mistrzunia!
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]