kurde-gdybym ja miała pod ręką tel do weta przy kilkunastu kiciach którym sie uleje to Kamil nijak by nawet do dziewczyny do Piaseczna (

Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze::mrgreen:
kurde-gdybym ja miała pod ręką tel do weta przy kilkunastu kiciach którym sie uleje to Kamil nijak by nawet do dziewczyny do Piaseczna () nie zdążył pojechać, a co dopiero Taj Mahal podziwiać i święte krowy leczyć
![]()
Szalony Kot pisze:smarti pisze::mrgreen:
kurde-gdybym ja miała pod ręką tel do weta przy kilkunastu kiciach którym sie uleje to Kamil nijak by nawet do dziewczyny do Piaseczna () nie zdążył pojechać, a co dopiero Taj Mahal podziwiać i święte krowy leczyć
![]()
To w końcu rozstali się czy nie?

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
Karolek(ona) pisze:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka i 41 gości