Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 10:07 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:mrgreen:
kurde-gdybym ja miała pod ręką tel do weta przy kilkunastu kiciach którym sie uleje to Kamil nijak by nawet do dziewczyny do Piaseczna ( :lol: ) nie zdążył pojechać, a co dopiero Taj Mahal podziwiać i święte krowy leczyć :mrgreen: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 11, 2011 10:40 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Pozdrawiamy świątecznie Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 11, 2011 13:44 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

i my pozdrawiamy leniwie i świątecznie ;)
Muszona czeka dziś kąpiel i jest nieszczęśliwa - a jak się miewa Everest? :)

czekamy na telefon z w sprawie wizyty PA...
ze mną: mąż, sunia Mucha, kocur Salem, kotka Hexa, chomiczka Napoleonka Bonaparte :)
za TM: 33 szczurze duszyczki i sunia Iskra [']['][']

kejt.sz

Od: Nie lis 06, 2011 16:53

Post » Pt lis 11, 2011 13:54 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

smarti pisze::mrgreen:
kurde-gdybym ja miała pod ręką tel do weta przy kilkunastu kiciach którym sie uleje to Kamil nijak by nawet do dziewczyny do Piaseczna ( :lol: ) nie zdążył pojechać, a co dopiero Taj Mahal podziwiać i święte krowy leczyć :mrgreen: :ryk:

To w końcu rozstali się czy nie? 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 11, 2011 14:13 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Pewnie dzisiaj będzie telefon :D :ok: :ok: :ok:

Everest super - lekko niewychowany :evil: gdy Moko leżała u mnie na kolanach oparta o rękę (tak jak się kładzie małe dziecko do karmienia), zasnęła i mruczała to przybiegł Everest i położył się... na jej głowie. Generalnie nie zwraca uwagi na inne koty, biega po głowach, skacze po ciele itp.

Rodzeństwo dzisiaj szalało, probując się wzajemnie zagryźć. Everest wynalazł sobie nową zabawe - włazi między poszewkę a kołdrę, do środka i warczy, poluje itp. Moko w szoku, bo gdy go szuka "na" lub "pod" koldrą i nie znajduej to jest bardzo zdezorientowana :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 11, 2011 14:22 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Szalony Kot pisze:
smarti pisze::mrgreen:

To w końcu rozstali się czy nie? 8)

Kocie-z tą z okolic Sznycelka,młodą panią weterynarz się rozstał,chociaż ostatnio dzwoniła do niego kilka razy dziennie i sam mnie pytał co to może oznaczać?? :love: :ryk:

a ta z okolic Mućki to nówka nieśmigana :D

ale już zapowiedział że "kto to wie kogo pozna w podróży........" :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 11, 2011 14:33 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

żadna w jego zasięgu nie może się zmarnować.. :ryk:

smarti

Post » Pt lis 11, 2011 17:06 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 11, 2011 17:09 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Karolek(ona) pisze:Obrazek

dobre, dobre :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 19:22 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Evereścik nadal bez domku. :roll:

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 21:40 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

dziewczyny -rozsyłajcie prosze i podbijajcie :roll:
trzeba tam jakoś pomóc
:roll: viewtopic.php?f=1&t=135485

smarti

Post » Pt lis 11, 2011 23:56 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Zimno!!! Mróz.
Czekam na koty które wrócą do piwnicy, a wtedy wprowadzę inny system karmienia, oszczędzający mi czas głównie i stanie na zimnie a kotom zapewniający nie zamrożone jedzenie.

Dziś przemarzły mi ręce, do czerwoności :mrgreen: - czyli mróz ścisnął. Zajrzałam przez okienko, a tam tymczas karmicielki, Rudy na rurze siedzi. Innych kotow nie było (wiem, nie ich pora, bo zazwyczaj chodzę o 1 - 2 :roll: ), więc poszłam za ulicę aby ich poszukać. Na parkingu darł się Strachulec, usłyszał mnie więc chciałam go przyprowadzić pod okienko na jedzenie. On uciekał jednak ode mnie drąc japę na całą szerokość i siadał patrząc w przeciwnym kierunku. Nie lubię jak kot mnie gdzies prowadzi bo boję się tego co zobaczę. Poszłam jednakowoż na spacer ze Strachulcem. Podprowadził mnie spory kawałek do murku - tam kiedyś koty (a być może i teraz, ale nikt nie ma już z ta panią kontaktu) karmiła pewna pani. Podjerzewam, że moje łachudry się własnie tu stołują. Bo przy tym murku Strachulec uderzył w przytulanki 8O mizianki 8O drapanie za uszkiem 8O mrauczenie 8O chodzenie wokół moich nóg 8O itp. itd. Az sprawdziłam czy ma nacięte ucho no i czy nie ma białej plamki na torsie (taką ma Figo, który też miał takie przytulankowe zapędy)
- nie no i sylwetka strachulcowa. Zresztą nie pierwszy raz mu się to zdarzyło, ale za każdym razem jestem zaskoczona i dobrze sprawdzam czy to aby na pewno on.

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 15:09 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lis 12, 2011 18:48 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Tadam!!!! :D :D :D :D :D :D

W nocy ogłoszenia a w dzień wizyta i... Everest i Moko mają razem domek! :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Adam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :wink:
a jutro swoją szansę ma Józio lub Kicia :ok: :ok: :ok:

Torpedy jadą w poniedziałek albo we wtorek, zależy kiedy znajdę siły na wyjście z łózka i będą moimi sąsiadami :D
potrzebne kciuki za maluchy, za domek, za zdrowie, za długie, radosne i szczęsliwe życie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]