Bazyli, megamiziak w swoim DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 18:20 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Byłam u Bazylcia :ryk: :ryk: :ryk: Wymiziałam, wycałowałam.Ależ on jest fajny! Zaniosłam mu zabawkę, takiego pluszaka-zająca z długimi uszami.Bazyli go atakował, bawił się super.Zając ma jakieś koraliki w środku, coś co grzechocze i chyba jest atrakcyjne dla kota.
Bazyli lubi masaż grzbietu, z resztą wszystkie koty to lubią.Trzeba rozcapierzyć palce i jak grabiami jeździć po grzbiecie tam i z powrotem.Ale mu się podobało :lol:
P.Iza mówi Bazyleusz czasami ,ale nie wyobrażam sobie, że mógłby mieć inne imię.Pasuje i już.Kot porósł futrem, jest gęste i lśniące, czyściutkie i pachnące tak, jak być powinno.Nawet nie da się teraz zauważyć, że coś ma z biodrami, ogólnie jest bardzo dobrze :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lis 09, 2011 18:31 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Mój Bazylek biedactwo malutki też był Bazyleuszem, poza tym funkcjonowały odmiany: Bazylka, Bazylek, Bazylinda, Bazylikum, Bazylkum... :cry: smutno mi, ale przeglądając ten wątek czuję, jakby on wrócił, tylko większy i na razie bezpieczny. I domek :)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw lis 10, 2011 7:12 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Podobny był do mojego Bazylego?

ewar

Post » Czw lis 10, 2011 13:47 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Bardzo :) Jak pisałam już w drugim poście bodajże, wiele Bazylków ma tę czarno-białą-zieloną urodę. Ona mnie tu przygnała, i imię :)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw lis 10, 2011 14:17 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

:oops: Pogubiłam się , fakt.

ewar

Post » Czw lis 10, 2011 17:30 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Cześć Piękny Bazylciu :1luvu:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Czw lis 10, 2011 18:43 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

ach, to ja w takim razie nie tylko raduje się z DS, zazdroszczę Bazylemu umiejscowienia domu :D
już od dawien dawna marzę by pojechać do Wrocławia i pozwiedzać (i odnaleźć wszystkie krasnale! oczywiście :oops: )

Bazyli, obyś w takim razie szybciutko się przeprowadził
Hans, remontu nie zazdroszczę, bo sama własnie go przechodzę :lol: ale życzę szybkiego zakończenia, wiadomo dlaczego :wink: :ok: :kotek:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 10, 2011 19:39 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Właśnie sobie uświadomiłam, że piszę Wrocław, bom wrocławianka z urodzenia i zasiedzenia, ale nasze nowe mieszkanie jest pod Wrocławiem :oops: Konkretnie w Siechnicach. Ale najwyraźniej jeszcze to do mnie nie dotarło (bo wciąż siedzimy na głowie mojej cierpliwej Mamy we Wrocku, a i pracujemy tutaj, i co poniektórzy się uczą :) ).

Hans

Od: Pt lip 07, 2006 17:32

Post » Czw lis 10, 2011 19:51 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Hans pisze:Właśnie sobie uświadomiłam, że piszę Wrocław, bom wrocławianka z urodzenia i zasiedzenia, ale nasze nowe mieszkanie jest pod Wrocławiem :oops:

haha :D no to dokładnie tak jak u mnie, ciekawe ile czasu mi zajmie przestawinie się na inne miasto i ile razy się pomylę twierdząc, że mieszkam w Warszawie :wink:

Ewar, następnym razem jak będziesz u Bazylego, prócz wymiziania, zrób też jakąś foteczkę :oops: miło się na Niego patrzy :1luvu: szczególnie takiego rozwalonego do góry kołami :lol:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lis 11, 2011 18:17 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Witaj Bazylku :lol:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Pt lis 11, 2011 18:40 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Aia pisze:
Hans pisze:Właśnie sobie uświadomiłam, że piszę Wrocław, bom wrocławianka z urodzenia i zasiedzenia, ale nasze nowe mieszkanie jest pod Wrocławiem :oops:

haha :D no to dokładnie tak jak u mnie, ciekawe ile czasu mi zajmie przestawinie się na inne miasto i ile razy się pomylę twierdząc, że mieszkam w Warszawie :wink:

Ewar, następnym razem jak będziesz u Bazylego, prócz wymiziania, zrób też jakąś foteczkę :oops: miło się na Niego patrzy :1luvu: szczególnie takiego rozwalonego do góry kołami :lol:

Z tym jest pewien problem, bo Bazyli zwiewa, jak tylko zobaczy aparat, albo komórkę.Poza tym, u p.Izy jest kiepskie światło, robić zdjęcia mogę tylko w dzień.Jutro postaram się o sesję.
Wczoraj byłam , ale bardzo późno i tylko się trochę z nim pobawiłam.Bazyli miał dylemat, czy iść do mnie, czy na kolana p.Izy, bo akurat siedziała w fotelu. :P Kot jest spragniony człowieka, jakby chciał nadrobić zaległości z czasów, kiedy nikt go nie dotknął, a ewentualnie przegonił tylko.

ewar

Post » Sob lis 12, 2011 12:17 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

ewar pisze:Byłam u Bazylcia :ryk: :ryk: :ryk: Wymiziałam, wycałowałam.Ależ on jest fajny! Zaniosłam mu zabawkę, takiego pluszaka-zająca z długimi uszami.Bazyli go atakował, bawił się super.Zając ma jakieś koraliki w środku, coś co grzechocze i chyba jest atrakcyjne dla kota.
Bazyli lubi masaż grzbietu, z resztą wszystkie koty to lubią.Trzeba rozcapierzyć palce i jak grabiami jeździć po grzbiecie tam i z powrotem.Ale mu się podobało :lol:
P.Iza mówi Bazyleusz czasami ,ale nie wyobrażam sobie, że mógłby mieć inne imię.Pasuje i już.Kot porósł futrem, jest gęste i lśniące, czyściutkie i pachnące tak, jak być powinno.Nawet nie da się teraz zauważyć, że coś ma z biodrami, ogólnie jest bardzo dobrze :lol:

Dobrze czytać takie wieści :D :ok: .
Tylko domku brak....
Domku, gdzie jesteś???? :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 12, 2011 15:48 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Domku, gdzie jesteś???? :(

Tu, ale jeszcze niegotowy :wink:

Hans

Od: Pt lip 07, 2006 17:32

Post » Sob lis 12, 2011 15:50 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

pewnie :mrgreen: musi się przygotować na przyjazd królewicza :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lis 12, 2011 15:57 Re: Bazyli, megamiziak ma DT! FeLV/FIV-

Dzięki, że jesteście na wątku :1luvu: Byłam dzisiaj przed południem u Bazylego, zaniosłam gastro intestinal, tak z resztą, jak mi tutaj nawet poradzono.Chętnie jadł, co mnie cieszy.Oby tylko mu to pomogło.Kupki są codziennie, ale twarde i stąd ta karma.Zaniosłam Bazylciowi nowe zabawki, zrobiłam 50 ( tak!) zdjęć i nakręciłam film.Zdjęcia jakieś wybiorę, ale czy film uda mi się wgrać? Ja dość kiepska w takich sprawach jestem, ale się postaram.Muszę teraz nadgonić zaległości, więc zdjęcia potem, dobrze?

ewar

[poprzednia][następna]