Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mojekoty pisze:Doberek!![]()
Mysiu, zachwyca mnie ten Twój banerek za każdym razem gdy go widzę.
Fiesta pisze:najmysio, fajny moment sobie wybrałaś... akurat jak muszę wyjechać. Nie będę z tobą dyskutować, tym bardziej nie teraz.
Hieny już krążą, więc w takim razie bardzo Wam dziękuje.
powtarzasz się. Nie tylko Twoja sprawa, więc ja też się powtórzę. Kupiłaś rasowego kota z porządnej hodowli, więc tym samym weszłaś w świat Ci nieznany, świat hodowców. I bądź pewna, że będziesz OBSERWOWANA.Fiesta pisze:Moje koty to moja sprawa... i nikomu nic do tego
jaki wybrałam, taki wybrałam, nie trzeba było sczczekać jak kundel do mojej mamy, i g....o mnie obchodzi czy gdzieś wyjeżdzasz czy nie.Fiesta pisze:najmysio, fajny moment sobie wybrałaś...
ależ nie dyskutuj, jeszcze lepiej.Fiesta pisze:Nie będę z tobą dyskutować, tym bardziej nie teraz.
a czego się spodziewałaś, że co będzie krążyć, białe gołąbki? Dotąd sama byłaś hieną, więc teraz zaznasz jak to jest być z drugiej strony.Fiesta pisze:Hieny już krążą, więc w takim razie bardzo Wam dziękuje
do usług.Fiesta pisze:w takim razie bardzo Wam dziękuje.
najmysia pisze:
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania co do nowego kota Kasi to na wszystkie odpowiemy publicznie i zgodnie z prawdą.
najmysia pisze:Ppowtarzasz się. Nie tylko Twoja sprawa, więc ja też się powtórzę. Kupiłaś rasowego kota z porządnej hodowli, więc tym samym weszłaś w świat Ci nieznany, świat hodowców. I bądź pewna, że będziesz OBSERWOWANA.
A czego się spodziewałaś, że co będzie krążyć, białe gołąbki? Dotąd sama byłaś hieną, więc teraz zaznasz jak to jest być z drugiej strony.
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania co do nowego kota Kasi to na wszystkie odpowiemy publicznie i zgodnie z prawdą.
najmysia pisze:Nie zdążyłyśmy przed faktem ostrzec hodowczyni.
Fiesta pisze:Dla mnie ważne jest szczęście mojego kota i żadne forumowe banialuki tego nie zmienią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa i 26 gości