u mnie się odpasie wychucha kawalera i będzie kawał kocura - już nie moge się go doczekać

Moderator: Estraven

PearlRain pisze:Krynia ale ja go siłom wydręmój Ci on
odpasę , rozpieszczę i będzie miał swój domek

iwona66 pisze:Kolacja zjedzona ,gimnastyka wieczorna w trakcie zabawy ,miłe słowa na dobranoc
powiedziane ,lampka nocna zapalona ,sio w kuwetce .Jutro znowu długi dzień dla kotka ,
ale już tylko jazda do DOMU![]()
Wymiękam przy TAKIM![]()
![]()
kocie ,poprostu wymiękam.
Małgosiu przyjeżdżaj bo nie oddam
będę 11:20 na wschodniej 
. Zobaczcie jak to jest? Franus 2 dni na ulicy plakal, glodny i zmarzniety. Ktos wpuszczal go do klatki schodowej, ale tylko do przedsionka i siedzial biedny na betonie, a za chwile kto inny go wyrzucal. Sasiad Pani Babci skarge zlozyl w spoldzielni, ze tylko klopoty wieczne z ta kobieta. Ale babcia placzac, zabrala kotka do mieszkania. Mam ochote pogadac sobie z tym sasiadem, bo krew mnie zalewa, jak mozna gnebic staruszke, w dodatku, ze na wlasne oczy widzialam, ze w mieszkaniu az pachnie. Koty nauczone na podworku sie zalatwiac. Pani nie leni sie i chodzi za kazdym kotem z pierwszego pietra. Czeka az sie zalatwi i wracaja do mieszkania. W klatce schodowej nie ma smrodu. Jest jeszcze rodzina nad mieszkaniem staruszki pietro wyzej, ktorzy maja kota i rowniez kot jest wychodzacy i nikt sie nie czepia. Kobieta ciagle placze, przezywa i mowi, ze stara sie chodzic po cichu, nie trzaska drzwiami, koty bezdomne karmi z dala od klatki schodowej, a mimo to ma przykrosci. Facet od stych wariatek ja wyzywa, krzyczy, gania jej koty. Musze chyba sie wtracic, bo zal mi babci. Jest bardzo kulturalna, spokojna, ale w domu placze. Przeciez to ostatnie lata tej kobiety, jak mozna tak postepowac jak ci ludzie z jej srodowiska.
forumowy jest, udalo mu sie i to jak?
dziękuję.
pewnie jeszcze w podrozy są. Trzymajcie sie 

PearlRain pisze:dopiero weszłam do domu, kocio całą drogę grzecznie siedział w kontenerku, teraz zwiedza pokój
ciocia iwona66 zaopatrzyła kiciusia w super wyprawkę dziekuję![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Gylny, kota_brytyjka, masseur i 47 gości