grajda pisze:Typuję na mistera Ptysia nr. 29 i na miss kandydatkę nr.11 Miłkę.

Moderator: Moderatorzy
grajda pisze:Typuję na mistera Ptysia nr. 29 i na miss kandydatkę nr.11 Miłkę.
vega013 pisze:ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
Fajne by było![]()
Proponuję:
1. Najśmieszniejszy kot forum,
2. Przytulaczki - najbardziej rozczulające fotki,
3. Śpiący kot,
4. Kot w najdziwniejszych miejscach,
Asseila pisze:To i ja zagłosuję
Mister - kandydat nr 28 Eustachy
Miss - kandydatka nr 30 Emi
Kociara82 pisze:(...)
a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. (...)
Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen (...)
Kociara82 pisze:vega013 pisze:ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
Fajne by było![]()
Proponuję:
3. Śpiący kot,
a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. Bez dzielenia na kategorie: bez ogonka, bez lapki, w pampersach, na wozkach inwalidzkich... poprostu tak ogolnie, zeby pokazac, ze niepelnosprawnosc wcale nie odbiera kotu uroku osobistego, ze niepelnosprawny moze byc szczesliwy i cieszyc sie pelnia zycia. Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen: miss i mister burasow, czarnidelek, szylkretek i trikolorek, sreberek jak Ryśka od isabell36tylko nie wiem, jak by to sie mialo do kotow o umaszczeniu takim jak Szymon MonikaSt itp... Nie wiem, jak sie fachowo takie umaszczenie okresla. Bo mimo z pozoru identycznego umaszczenia okazuje sie, gdy sie czlowiek dokladnie przyjrzy z bliska, ze np.czarny czarnemu nierowny, bo np.jeden czarny ma czekoladowy odcien siersci, innemu przechodzi w granat, jeszcze inny jest intensywnie czarny... Podobnie z burasami, tez z bliska jeden drugiemu nierowny.
ula-misia pisze::roll: -brak zdjęcia kandydatki nr 34-Kita
Asseila pisze:To i ja zagłosuję
Mister - kandydat nr 28 Eustachy
Miss - kandydatka nr 30 Emi
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:vega013 pisze:ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
Fajne by było![]()
Proponuję:
3. Śpiący kot,
a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. Bez dzielenia na kategorie: bez ogonka, bez lapki, w pampersach, na wozkach inwalidzkich... poprostu tak ogolnie, zeby pokazac, ze niepelnosprawnosc wcale nie odbiera kotu uroku osobistego, ze niepelnosprawny moze byc szczesliwy i cieszyc sie pelnia zycia. Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen: miss i mister burasow, czarnidelek, szylkretek i trikolorek, sreberek jak Ryśka od isabell36tylko nie wiem, jak by to sie mialo do kotow o umaszczeniu takim jak Szymon MonikaSt itp... Nie wiem, jak sie fachowo takie umaszczenie okresla. Bo mimo z pozoru identycznego umaszczenia okazuje sie, gdy sie czlowiek dokladnie przyjrzy z bliska, ze np.czarny czarnemu nierowny, bo np.jeden czarny ma czekoladowy odcien siersci, innemu przechodzi w granat, jeszcze inny jest intensywnie czarny... Podobnie z burasami, tez z bliska jeden drugiemu nierowny.
Dobry pomysł![]()
U mnie niepełno sprawnych w róznym stopiu niepełno sprawności to dostatekEmi , Eustaszek ( w pampersie ) , Malwinka ( niewiedoma ) , Czort ( bez łapki ) , Maja i Kika ( bez ogonka ) , Bona ( słabo widząca ) .
vega013 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:vega013 pisze:ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
Fajne by było![]()
Proponuję:
3. Śpiący kot,
Dobry pomysł![]()
U mnie niepełno sprawnych w róznym stopiu niepełno sprawności to dostatekEmi , Eustaszek ( w pampersie ) , Malwinka ( niewiedoma ) , Czort ( bez łapki ) , Maja i Kika ( bez ogonka ) , Bona ( słabo widząca ) .
Koty niepełnosprawne - świetny pomysłA mogą być przy okazji i przewlekle chore?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości