Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 15:09 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

grajda pisze:Typuję na mistera Ptysia nr. 29 i na miss kandydatkę nr.11 Miłkę. :lol:

:kotek: -moja ciocia Grażynka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt lis 11, 2011 16:29 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Kandydat nr 3-Kefir i kandydatka nr 2-Niunia :mrgreen: . Niunia ma tak niepowtarzalny wyraz pyszczka że co się patrzę to mnie na śmiech zbiera :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt lis 11, 2011 16:52 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Morf i Omisia:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt lis 11, 2011 16:53 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

vega013 pisze:
ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów :1luvu: .Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?

Fajne by było :piwa:

Proponuję:
1. Najśmieszniejszy kot forum,
2. Przytulaczki - najbardziej rozczulające fotki,
3. Śpiący kot,
4. Kot w najdziwniejszych miejscach,

a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. Bez dzielenia na kategorie: bez ogonka, bez lapki, w pampersach, na wozkach inwalidzkich... poprostu tak ogolnie, zeby pokazac, ze niepelnosprawnosc wcale nie odbiera kotu uroku osobistego, ze niepelnosprawny moze byc szczesliwy i cieszyc sie pelnia zycia. Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen: miss i mister burasow, czarnidelek, szylkretek i trikolorek, sreberek jak Ryśka od isabell36 :1luvu: tylko nie wiem, jak by to sie mialo do kotow o umaszczeniu takim jak Szymon MonikaSt itp... Nie wiem, jak sie fachowo takie umaszczenie okresla. Bo mimo z pozoru identycznego umaszczenia okazuje sie, gdy sie czlowiek dokladnie przyjrzy z bliska, ze np.czarny czarnemu nierowny, bo np.jeden czarny ma czekoladowy odcien siersci, innemu przechodzi w granat, jeszcze inny jest intensywnie czarny... Podobnie z burasami, tez z bliska jeden drugiemu nierowny.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 11, 2011 16:53 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Asseila pisze:To i ja zagłosuję :)
Mister - kandydat nr 28 Eustachy
Miss - kandydatka nr 30 Emi
:1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
miaudziekujemy miaubardzo, bardzo, bardzo i buziaczki przesylamy :1luvu: :1luvu:
Emi i Eustachy

Kociara82

Post » Pt lis 11, 2011 17:27 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Kociara82 pisze:(...)
a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. (...)

Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen (...)

Pomysł mnie się bardzo podoba i jestem ZA :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt lis 11, 2011 17:37 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Od początku mówiłam, że fajnie było by tak co miesiąc :D
vega013 fajne kategorie zaproponowała :kotek:

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Pt lis 11, 2011 17:46 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Moi kandydaci to nr 17 - Lord, oraz nr 31 Quinolka :ok: .
Obydwoje reprezentują typ urody, który może być doceniony chyba tylko na miau :D , ale... coś w sobie mają.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt lis 11, 2011 17:59 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Kociara82 pisze:
vega013 pisze:
ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów :1luvu: .Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?

Proponuję:
3. Śpiący kot,

a ja bym chciala konkurs na miss i mistera wsrod niepelnosprawnych. Bez dzielenia na kategorie: bez ogonka, bez lapki, w pampersach, na wozkach inwalidzkich... poprostu tak ogolnie, zeby pokazac, ze niepelnosprawnosc wcale nie odbiera kotu uroku osobistego, ze niepelnosprawny moze byc szczesliwy i cieszyc sie pelnia zycia. Poza tym taki mini konkurs wsrod konkretnych umaszczen: miss i mister burasow, czarnidelek, szylkretek i trikolorek, sreberek jak Ryśka od isabell36 :1luvu: tylko nie wiem, jak by to sie mialo do kotow o umaszczeniu takim jak Szymon MonikaSt itp... Nie wiem, jak sie fachowo takie umaszczenie okresla. Bo mimo z pozoru identycznego umaszczenia okazuje sie, gdy sie czlowiek dokladnie przyjrzy z bliska, ze np.czarny czarnemu nierowny, bo np.jeden czarny ma czekoladowy odcien siersci, innemu przechodzi w granat, jeszcze inny jest intensywnie czarny... Podobnie z burasami, tez z bliska jeden drugiemu nierowny.

Dobry pomysł :lol:
U mnie niepełno sprawnych w róznym stopiu niepełno sprawności to dostatek :twisted: Emi , Eustaszek ( w pampersie ) , Malwinka ( niewiedoma ) , Czort ( bez łapki ) , Maja i Kika ( bez ogonka ) , Bona ( słabo widząca ) .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 11, 2011 18:53 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

:roll: -brak zdjęcia kandydatki nr 34-Kita
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt lis 11, 2011 19:08 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

ula-misia pisze::roll: -brak zdjęcia kandydatki nr 34-Kita

Szkoda, że nie widać jej zdjęcia w poście, bo jest przepiękna :love: Trzeba ręcznie przekopiować linki do zdjęć w nowej karcie, wtedy się otworzą
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 11, 2011 19:30 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

fotki Kity nie widac bo byla za duza i jest tylko link. Kliknij w link a otworzy sie fota

Kociara82

Post » Pt lis 11, 2011 19:31 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Asseila pisze:To i ja zagłosuję :)
Mister - kandydat nr 28 Eustachy
Miss - kandydatka nr 30 Emi
:1luvu:

Bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 11, 2011 19:40 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:
vega013 pisze:

Proponuję:
3. Śpiący kot,

U mnie niepełno sprawnych w róznym stopiu niepełno sprawności to dostatek :twisted: Emi , Eustaszek ( w pampersie ) , Malwinka ( niewiedoma ) , Czort ( bez łapki ) , Maja i Kika ( bez ogonka ) , Bona ( słabo widząca ) .

Koty niepełnosprawne - świetny pomysł :piwa: A mogą być przy okazji i przewlekle chore?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lis 11, 2011 19:45 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

vega013 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:
vega013 pisze:

Proponuję:
3. Śpiący kot,

Koty niepełnosprawne - świetny pomysł :piwa: A mogą być przy okazji i przewlekle chore?

A też by warto zrobic pod grupy np : niepełno sprawne , przewlekle chore , zrowe i np kocieta :wink: to u mnie tez takich nie bratuje Miki , Szłapek , Maja , Eustachy , Ozi ( SUK owcy ) , Mati , Miki ( astmatyki Z tym że Miki bardzo zadkie ataki ) , Maniek ( FIV i problemy z kregosłupem )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]