Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:shira3 pisze:Będę bardzo niedyskretna jak zapytam co to jest goła jolka?![]()
zastanawiałam się, kiedy ktoś zapyta![]()
![]()
goła jolka = naga jolokia
Asia_Siunia pisze:Charm...intrygujące...papryczka chilli poprawi Sol jakość życia![]()
(Wcześniej myślałam, że Sol pozbyła się bobra...czy coś w tym stylu)
shira3 pisze:A ja dzisiaj zaległe porządki robię oraz gotuję gołąbki, na które zwykle nie mam czasu
solangelica pisze:Czy ja rozumiem ze pierwsze zdjecie Kacperka z trzech cytowanych jest mojego amatorskiego autorstwa??![]()
![]()
![]()
charm pisze:solangelica pisze:Czy ja rozumiem ze pierwsze zdjecie Kacperka z trzech cytowanych jest mojego amatorskiego autorstwa??![]()
![]()
![]()
tak![]()
solangelica pisze:
Pomponmamo ja Cie poprosze o przepis na te kaczkeOstatnio czytalam przepis na kaczke w sosie pigwowym mniam:)
agnieszka1565 pisze:a my wcinamy rogale marcińskie przez cały dzionek
Bolkowa pisze:Dorwałam sie wreszcie do oknanaświat, chłopy polazły a ja nie jestem senna (chwilowo). Leniuchuję, czytam, piorę, prasuję i tak na zmianę. Jeszcze na Świętego Marcina pójdę, żeby się atmosferą świeta nasycić, ragala podjeść.
Odpakowałam babjagowy zakwas, list babajadzyny wysuszyłam, wieczorem wg instrukcji zakwas podkarmię i jutro chleb będę piekła.
I tak leniwie, ciut pracowicie, dzień mi płynie.
A wczoraj kupiłam sobie prezent -kubek Matki -z wyrysowanymi na nim ikonkami z matczynymi zadaniami. Jak chłopcy coś chcą to sprawdzam czy odpowiednia ikonka jest....
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, luty-1, MruczkiRządzą i 99 gości