Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 14:10 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

My dostaniemy nowy drapak, bo poprzedni połamałem ja i Duża powiedziała że jak żem se połamał to se taki będę miał ale ja wtedy drapię meble i Frania też drapie meble tylko Sibel drapie ten rozwalony drapak no i Duża stwierdziła że nam woli kupić nowy drapak niż żeby miała kupować nowy zestaw mebli. A nasz Duży to jak się go Duża zapyta co by mieli nam kupić na Mikołaja albo inne święta to on mówi że my codziennie mamy Mikołaja 8) No ale teraz Duży kupił se komputer za dużo pieniążków, bo mu się jego rozwalił a on na nim pracuje (ja mu czasem pomagam pisać programy bo mnie nauczył) no i nawet bardzo Dużej nie marudził że nowy drapak nam kupuje ;)

Oliwka, a Wy nie dostajecie prezentów na Mikołaja, na Dzień Dziecka, na Dzień Kota, na Zajączka, na urodziny i pod choinkę? :roll: Każdy kot przecież musi dostawać prezenty... :roll: Ja bym tam Dużych porządnie ustawił pod tym względem żeby kupowali prezenty, bo som fajne.
A mi edukacyjnych nie kupujom bo stwierdzajom że strata kasy, nie wiem o co im chodzi :|
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lis 06, 2011 14:18 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

Eeee tam z tymi tam prezentami dla inteligenckich kotów. Nasze kupujom i tylko Rudolf sie nimi bawi. Duża mówi, że on to taka inteligenta pierdola, ale te no tam mondre zabawki dla kotow to on raz dwa rozbraja. Ja tam wole dac w pysk niz bawic sie takim pierodolami.

Felix
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie lis 06, 2011 14:26 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

Gibutkowa pisze:My dostaniemy nowy drapak, bo poprzedni połamałem ja i Duża powiedziała że jak żem se połamał to se taki będę miał ale ja wtedy drapię meble i Frania też drapie meble tylko Sibel drapie ten rozwalony drapak no i Duża stwierdziła że nam woli kupić nowy drapak niż żeby miała kupować nowy zestaw mebli. A nasz Duży to jak się go Duża zapyta co by mieli nam kupić na Mikołaja albo inne święta to on mówi że my codziennie mamy Mikołaja 8) No ale teraz Duży kupił se komputer za dużo pieniążków, bo mu się jego rozwalił a on na nim pracuje (ja mu czasem pomagam pisać programy bo mnie nauczył) no i nawet bardzo Dużej nie marudził że nowy drapak nam kupuje ;)

Oliwka, a Wy nie dostajecie prezentów na Mikołaja, na Dzień Dziecka, na Dzień Kota, na Zajączka, na urodziny i pod choinkę? :roll: Każdy kot przecież musi dostawać prezenty... :roll: Ja bym tam Dużych porządnie ustawił pod tym względem żeby kupowali prezenty, bo som fajne.
A mi edukacyjnych nie kupujom bo stwierdzajom że strata kasy, nie wiem o co im chodzi :|
Mjetek

Dostajemy prezenty na Mikołaja, Dzień Dziecka, pod choinkę i na urodzinki. Na urodzinki to jest tak, że dostaje prezent solo... soli... sozo... No ten, kto ma urodzinki, a przy okazji i reszta, żeby im smutno nie było. Musimy upomnieć się o prezenty na Zajączka i żeby nas pytali, co chcemy, bo nie pytają... Aha, i jeszcze dostajemy coś fajnego, jak ktoś jest u pani wetki i zasypia, a potem się budzi. No to fajnie będzie w środę, bo Julka idzie na sterylkę. My lubimy zabawki edukacyjne i jakoś tak aktywne incośtam.

Oliwka

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie lis 06, 2011 14:28 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

AgaPap pisze:Eeee tam z tymi tam prezentami dla inteligenckich kotów. Nasze kupujom i tylko Rudolf sie nimi bawi. Duża mówi, że on to taka inteligenta pierdola, ale te no tam mondre zabawki dla kotow to on raz dwa rozbraja. Ja tam wole dac w pysk niz bawic sie takim pierodolami.

Felix

Jejku, a komu dajesz w pysk?

Oliwka wystraszona

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie lis 06, 2011 14:30 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

vega013 pisze:
AgaPap pisze:Eeee tam z tymi tam prezentami dla inteligenckich kotów. Nasze kupujom i tylko Rudolf sie nimi bawi. Duża mówi, że on to taka inteligenta pierdola, ale te no tam mondre zabawki dla kotow to on raz dwa rozbraja. Ja tam wole dac w pysk niz bawic sie takim pierodolami.

Felix

Jejku, a komu dajesz w pysk?

Oliwka wystraszona

A kto tam mi pod łapę podejdzie, a najczęściej to Józkowi

Felix
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lis 07, 2011 20:33 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

wy se gadu gadu a my se bazarkuejmy. No. Zaglądajta se czasem.

BAZARKI

wielka BARDZO MARKOWA wyprzedaż:
viewtopic.php?f=20&t=135112

zielona biżu
viewtopic.php?f=20&t=135217

piękny WIELKI kryształ z dostawą do Wro
viewtopic.php?f=20&t=135111

architektura dla początkujących
viewtopic.php?f=20&t=135033

MARKOWE ciuchy
viewtopic.php?f=20&t=135356
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lis 07, 2011 20:37 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

viewtopic.php?f=20&t=134438

słuchajcie no. Jak jesteś kocią pannom to se kup kalendarz co w nim normalnie ciacho kocur jest.
A jak Ty żeś jest takie ciacho kocur też se kup, bo som cacane panny, foczki takie, co majom stajla.
Polecam. My będziemy taki mieli. Kefir już się ślini. No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lis 08, 2011 12:25 Re: Kefir & Morfeusz - etiuda balkonowa

dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=134438

słuchajcie no. Jak jesteś kocią pannom to se kup kalendarz co w nim normalnie ciacho kocur jest.
A jak Ty żeś jest takie ciacho kocur też se kup, bo som cacane panny, foczki takie, co majom stajla.
Polecam. My będziemy taki mieli. Kefir już się ślini. No.
Morf

super reklama :ryk:

Macie chłopaki wyobraźnię :smiech3:
Pako

Post » Wto lis 08, 2011 12:38 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

:lol: To plaskate tez juz sie slinia
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lis 08, 2011 13:58 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

my z prywata

Kociska i ich ludziska zaczynamy WIELKIE GŁOSOWANIE!!!!
viewtopic.php?f=20&t=135121
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw lis 10, 2011 14:55 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

głosujta na mnie. Żem jako Mister jest najlepszy.
No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lis 10, 2011 19:58 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

Zaglosowalam na Twoja pierwsza dame 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lis 10, 2011 20:04 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

Morf normalnie siem wyprowadzam do Ciebie bo ja już nie mam siły na to fszysko :| Matka ściągnęła do łazienki znowu jakiego kota i se nawet nie moge w wannie poleżeć :evil: bo tam w tej łazience jest Pierdoła. I ona ma coś z głowom bo jej oczki latajom, tak mówi Duża bo żem jej nie widział, a to w ogóle jaki glut mały, mniejszy niż ja żem był jak żem z Konina pszyjechał. I Matka jedzie zniom do jakiejś Warszawy a ona syczy i bije łapom. No bszczelna! :evil:
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 10, 2011 21:17 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

A ja mam zagadkę i liczę, że mądry kot Kefir pomoże mi ją rozwikłać: po powrocie z pracy do domu zastałam całkiem spore kawałki tapety w łazience w brodziku. Tapeta jest tylko w przedpokoju. Podczas mojej nieobecności były tylko trzy koty: Sznurek, Szpilka i Czarna. Jak to się stało, że tapeta zawędrowała do łazienki? I po co?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw lis 10, 2011 22:13 Re: Kefir & Morfeusz - KUP KALENDARZ strona 6

Już dawno zaciągnęliśmy Dużą do głosowania.
KiB

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]