Oliwka, a Wy nie dostajecie prezentów na Mikołaja, na Dzień Dziecka, na Dzień Kota, na Zajączka, na urodziny i pod choinkę?

A mi edukacyjnych nie kupujom bo stwierdzajom że strata kasy, nie wiem o co im chodzi

Mjetek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:My dostaniemy nowy drapak, bo poprzedni połamałem ja i Duża powiedziała że jak żem se połamał to se taki będę miał ale ja wtedy drapię meble i Frania też drapie meble tylko Sibel drapie ten rozwalony drapak no i Duża stwierdziła że nam woli kupić nowy drapak niż żeby miała kupować nowy zestaw mebli. A nasz Duży to jak się go Duża zapyta co by mieli nam kupić na Mikołaja albo inne święta to on mówi że my codziennie mamy MikołajaNo ale teraz Duży kupił se komputer za dużo pieniążków, bo mu się jego rozwalił a on na nim pracuje (ja mu czasem pomagam pisać programy bo mnie nauczył) no i nawet bardzo Dużej nie marudził że nowy drapak nam kupuje
Oliwka, a Wy nie dostajecie prezentów na Mikołaja, na Dzień Dziecka, na Dzień Kota, na Zajączka, na urodziny i pod choinkę?Każdy kot przecież musi dostawać prezenty...
Ja bym tam Dużych porządnie ustawił pod tym względem żeby kupowali prezenty, bo som fajne.
A mi edukacyjnych nie kupujom bo stwierdzajom że strata kasy, nie wiem o co im chodzi
Mjetek
AgaPap pisze:Eeee tam z tymi tam prezentami dla inteligenckich kotów. Nasze kupujom i tylko Rudolf sie nimi bawi. Duża mówi, że on to taka inteligenta pierdola, ale te no tam mondre zabawki dla kotow to on raz dwa rozbraja. Ja tam wole dac w pysk niz bawic sie takim pierodolami.
Felix
vega013 pisze:AgaPap pisze:Eeee tam z tymi tam prezentami dla inteligenckich kotów. Nasze kupujom i tylko Rudolf sie nimi bawi. Duża mówi, że on to taka inteligenta pierdola, ale te no tam mondre zabawki dla kotow to on raz dwa rozbraja. Ja tam wole dac w pysk niz bawic sie takim pierodolami.
Felix
Jejku, a komu dajesz w pysk?
Oliwka wystraszona
dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=134438
słuchajcie no. Jak jesteś kocią pannom to se kup kalendarz co w nim normalnie ciacho kocur jest.
A jak Ty żeś jest takie ciacho kocur też se kup, bo som cacane panny, foczki takie, co majom stajla.
Polecam. My będziemy taki mieli. Kefir już się ślini. No.
Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 421 gości