Moderator: Moderatorzy
założyć lipne konto? Ja tego nie powiedziałam!!!kotkins pisze:Jakby tu oddać głos jeszcze raz...yyy....
skoro muszą, to ja się już nie sprzeciwiam, właściwie też głosowałam tendencyjniekotkins pisze:Są i musza być tendencyjne!!
Kociara82 pisze:A czy ktos jeszcze zaglosuje na kandytatow i kandydatki bez zadnego punktu?
Kociara82 pisze:a ja bym chciala, zeby kazdy z kandydatow i kandydatek choc po 1 glosie miau![]()
skoro dla Duzej Miss i Mistera przewidziana jest nagroda, to ja tez cos zrobie, ale tym razem dla samych zwyciezcow
mianowicie zrobie dyplomy dla miss, mistera i jesli beda wybrane pierwsze, drugie i trzecie wice miss i wice misterzy-tez zrobie. Wrzuce projekt tu, a dumni wlasciciele beda mogli sobie w dowolnej wielkosci na dowolnym papierze wydrukowac
izka53 pisze:no to ja tez wreszcie zagłosuję, bo długich naradach z kociarstwem.
I tak - mister - 17 - LORD od satyr 77
Miss - 3 - Omisia od kamari
Gucio i Misia kazali podziękować cioci sroce 7 za wyróżnienia. Gucio ma nadzieję, że jak zje to mięso , to wreszcie będzie duży taki jak Misia , a Misia ma nadzieję, że jak on wreszcie zeżre to mięso , to będzie taki jak ona i da jej święty spokój![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości