Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 21:38 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Zaktualizowałam listę wpłat i głosy :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw lis 10, 2011 21:57 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

widze, ze na prowadzeniu Ptys, ewiedentnie slodki kicius :1luvu: potem Morfeusz, Ryszard, Ryś, Rysiu, Rysiaczek tuz za nim rowno z Bubulencjuszem, a wsrod kandydatek na prowadzeniu Niunia, tuz za nia Balbinka, nastepnie Hogata, Quinolka i Bezimienna.
A czy ktos jeszcze zaglosuje na kandytatow i kandydatki bez zadnego punktu?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 10, 2011 22:01 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Zagłosowałby z chęcią, ale już głosów brak :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw lis 10, 2011 22:02 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

kto jeszcze nie glosowal?

Kociara82

Post » Czw lis 10, 2011 22:10 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Ja chciałabym...
Na Mistera- nr 4- Rysiulek.
Na Miss- nr 42- jest zjawiskowa...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 10, 2011 22:26 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

kotkins pisze:Jakby tu oddać głos jeszcze raz...yyy.... :mrgreen:
założyć lipne konto? Ja tego nie powiedziałam!!! :oops: :mrgreen:

kotkins pisze:Są i musza być tendencyjne!!
skoro muszą, to ja się już nie sprzeciwiam, właściwie też głosowałam tendencyjnie :ryk:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Czw lis 10, 2011 22:28 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

29 Ptyś + 32 Balbinka :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 10, 2011 23:03 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Kociara82 pisze:A czy ktos jeszcze zaglosuje na kandytatow i kandydatki bez zadnego punktu?

Jako dumna posiadaczka Kici bez punktu stwierdzam, że wcale nie musi być tak, żeby każdy zawodnik punkty otrzymał! Liczy się zabawa, a tu zabawa jest przednia :mrgreen:
A poza tym, ja zgłosiłam Kicię po to, żeby tego piątaka wpłacić na zbożny (czytaj: koci) cel.
A poza tym jeszcze i to powiem, że Kicia właśnie przed chwilą szepnęła mi do uszka:

Przecież ktoś musi być statystą,
Aby inny gwiazdą mógł być...

No spójrzcie tylko, jaką mam mądrą Kicię! :1luvu:
Jestem z niej dumna! :mrgreen:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw lis 10, 2011 23:21 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

a ja bym chciala, zeby kazdy z kandydatow i kandydatek choc po 1 glosie miau :ok:

skoro dla Duzej Miss i Mistera przewidziana jest nagroda, to ja tez cos zrobie, ale tym razem dla samych zwyciezcow :)
mianowicie zrobie dyplomy dla miss, mistera i jesli beda wybrane pierwsze, drugie i trzecie wice miss i wice misterzy-tez zrobie. Wrzuce projekt tu, a dumni wlasciciele beda mogli sobie w dowolnej wielkosci na dowolnym papierze wydrukowac :)

Kociara82

Post » Pt lis 11, 2011 0:05 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Kociara82 pisze:a ja bym chciala, zeby kazdy z kandydatow i kandydatek choc po 1 glosie miau :ok:

skoro dla Duzej Miss i Mistera przewidziana jest nagroda, to ja tez cos zrobie, ale tym razem dla samych zwyciezcow :)
mianowicie zrobie dyplomy dla miss, mistera i jesli beda wybrane pierwsze, drugie i trzecie wice miss i wice misterzy-tez zrobie. Wrzuce projekt tu, a dumni wlasciciele beda mogli sobie w dowolnej wielkosci na dowolnym papierze wydrukowac :)

Dużej Wicemistera i Wicemiss jest nagroda :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt lis 11, 2011 0:07 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Dzięki dla cioci Joli w imieniu moim i Satyrków :wink:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pt lis 11, 2011 0:55 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

no to ja tez wreszcie zagłosuję, bo długich naradach z kociarstwem.
I tak - mister - 17 - LORD od satyr 77
Miss - 3 - Omisia od kamari

Gucio i Misia kazali podziękować cioci sroce 7 za wyróżnienia. Gucio ma nadzieję, że jak zje to mięso , to wreszcie będzie duży taki jak Misia , a Misia ma nadzieję, że jak on wreszcie zeżre to mięso , to będzie taki jak ona i da jej święty spokój :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 11, 2011 1:10 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

izka53 pisze:no to ja tez wreszcie zagłosuję, bo długich naradach z kociarstwem.
I tak - mister - 17 - LORD od satyr 77
Miss - 3 - Omisia od kamari

Gucio i Misia kazali podziękować cioci sroce 7 za wyróżnienia. Gucio ma nadzieję, że jak zje to mięso , to wreszcie będzie duży taki jak Misia , a Misia ma nadzieję, że jak on wreszcie zeżre to mięso , to będzie taki jak ona i da jej święty spokój :ryk: :ryk: :ryk:

Ależ dziękuję za podziękowania! :lol:
Szczerze powiem, że Gucio i Misa moje głosy dostali niezależnie, tzn nawet nie przywiązałam wagi do tego, że oboje są od tej samej Dużej! więc chyba nie było to tendencyjne wyróżnienie? :wink: no na pewno nie było ono dane ze względu na znajomości...
Cieszę się, ze i Wy się cieszycie!

A teraz pragnę również podziękować za wyróżnienie Bąbzia i Zenia przez ciocię Mulesia! chłopcy są bardzo dumni!
Ale muszę na nich naskarżyć, bo ukradli zabawkę, którą kupiłam dzisiaj dla Bezimiennej i jej rodzeństwa :|

A teraz wiadomość dnia: Bezimienna, jej siostrzyczka Pyza(alias Kulka) i braciszek Józio zostali dzisiaj złapani i są od dzisiaj moimi lokatorami (TDT max do połowy grudnia niestety tylko mogę dać), dlatego prosimy o głosy na Kicię! bo nie byłam przygotowana na tyle kociarstwa równoczasowo! (a jeszcze zostali na dworze 2 chłopcy - jeden z nich ma dom, a drugi będzie też u mnie).

No i dziekujemy vip0 za głos!!! ale przede wszystkim za to "zjawiskowa"
(jeśli kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale już padam i martwię się o tych chłopców, dzisiaj jest tak zimno, a ich zsostało tam tylko dwóch do ogrzania się :cry: )

Jak tylko zrobię fotki Kici to i tu się pochwalę!
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pt lis 11, 2011 1:25 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Bezimienna jest zjawiskowa i dlatego też na nią głosowałam :kotek: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lis 11, 2011 1:48 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Moje głosy:
Miss - kandydatka nr 30 - Emi
Mister - kandydat nr 28 - Eustachy