Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 17:03 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Beznadzieja.
Ile one mogą polatać.
Pozamykałam dziś je w jednym swoim pokoju i w sumie ani razu mnie nie zbudziły. Nawet, gdy budzik zadzwonił o 5.30 - nie podniosły główek.

Citka obrażona spala obok mojego łóżka. Fifi tuż obok mnie a Feluś na parapecie.

Dobrze, że mama mieszka na parterze. Tam dopiero byłby problem. Cztery latające koty po mieszkaniu :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto lis 08, 2011 17:31 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

U nas trzy latają (bo nawet Emma CZASAMI biega) i nie wierzę, że to może być słychać niżej.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto lis 08, 2011 19:54 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Faktycznie, macie rację dziewczyny - jak głośno biegają koty. Przesadza ta sąsiadka. Ja jak gruchnęłam na podłogę po biegach Sisi, to mogłoby to komuś przeszkadzać, ale nie bieganie tych ślicznych stworzonek. Ja się cieszę jak moje zaczynają wieczorne biegi. Przeważnie jedną godzinkę rozrabiają a potem całą nockę śpia. :ryk: :ryk: :ryk: :kotek: :kotek:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw lis 10, 2011 10:09 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Olafen idzie dziś do szpitala na tydzień.
najszczesliwsza

Post » Czw lis 10, 2011 10:28 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Życzę Olafen szybkiego powrotu do zdrowia. Oby wszystko obyło się bez kłopotów. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 10, 2011 17:59 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Olafen, trzymamy kciuki :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Boże....to aż tak gruchnęłaś....? 8O
Życzymy DUŻO zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok:

Mimeta

Od: Pon sty 24, 2011 18:20

Post » Czw lis 10, 2011 19:22 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Olafen, trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:

Mimeta pisze:Olafen, trzymamy kciuki :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Boże....to aż tak gruchnęłaś....? 8O
Życzymy DUŻO zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok:

nie jestem w temacie, co się stało :conf:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 14, 2011 14:55 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

OOOOoooj, to ja namieszałam :oops:
Trzymamy kciuki za Olkę w szpitalu, a gruchnęła Pani Jasia :(
POZDRAWIAMY WSZYSTKIE PANIE :ok: :ok: :ok:

Mimeta

Od: Pon sty 24, 2011 18:20

Post » Wto lis 15, 2011 8:55 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Wróciłam z "mini urlopu". Byłam w Zakopanem i na Słowacji. Kotunie się stęskniły za mną. Czekały jak zawsze przy drzwiach wejściowych. Miały codziennę obsługę przez 1 godzinkę więc czuły się zapewne dobrze. :ryk: :ryk: :ryk: :kotek: :kotek:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lis 25, 2011 22:41 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

A ja pozdrawiam po pobycie w SPA. Odpoczęłam, wyspałam się i wynudziłam jak mops. Teraz do pracy, co by mieć z czego żyć :) i jak najszybciej wydać kotki. Sąsiadka już nie chce im jeść dawać. Mówi, ze ją bardzo wymęczyły.

Citka wali w młódź łapkami, najbardziej w Felusia, chyba dlatego , że mężczyzna. Sąsiadka też go nie trawi.A ja kocham go całym sercem. On przytula się całym sobą ...........

Feluś ma herpeswirusa w oczkach i bałam się, że będzie problem po tak długim czasie bez antybiotyku - ale okazuje się, że nawet nie. Oczka jednak ładnie się goją. Od wczoraj dostaje znów kropelki. Muszę go jeszcze szybciutko pozbawić klejnotów, ale to chyba po pierwszym.

15 dni stał mój samochód pod blokiem i myślałam, czy dam radę go uruchomić - na szczęście bez problemu ale ktoś spuścił mi około 9 litrów benzyny. Czy to Waszym zdaniem normalne ?????

olafen

Post » Sob lis 26, 2011 10:18 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Samochód stał cały czas pod budynkiem i dlatego ktoś bezczelnie spuścił tę benzynę. U nas też dzieją się takie historie. Znajomej regularnie ktoś ściągał benzynę dopóki się nie zorientowała. Ja trzymam samochód od 3-ch lat na parkingu trochę to kosztuje, bo u nas 120,- zł miesięcznie pod chmurką ale mam pewność, że mu się tam nic nie stanie. Poprzedni jak miałam Renault 19 to stał pod domem i kiedyś wczesną wiosną "młodziki" mieli jakiś żal do pana który tez stawiał autko pod domem - po prostu po 24 godzinie w nocy podpalili go, a mój stał zaraz obok i jednej pani obok z drugiem strony mój jeszcze szło wyremontować musiałam wymienić cały bok od strony pasażera. Natomiast sąsiadka musiała swój tylko złomować bo doszczętnie się wypalił wewnątrz. Miała ten samochód dopiero 2-3 miesiące. Dobrze, że nie doszło do wybuchu naszych aut bo każdy był prawie świeżo zatankowany gazem. Te które było podpalone w środku co stało - to spaliło się prawie wszystko. Zostały tylko blachy. 8O

Rozpisałam się - ale ważne, że Ola już w domku i kotki zdrowe. Teraz tylko domki potrzebne dla 7 koteczków. :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 26, 2011 19:39 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Oj potrzebne te domki.

olafen

Post » Sob lis 26, 2011 19:57 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Moja Cituchna ustąpiła dziś w nocy miejsca młodzieży. Nie dała mi młódź pospać a teraz śpią i pewnie w nocy będzie cyrk :)

olafen

Post » Pon lis 28, 2011 18:34 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Moja Cituchna dosataje coraz większego nerwa, na Felusia. Nie wiem dlaczego, Feli ja tak wnerwia. A on nawet urobek po Citce zasypuje :?

olafen

Post » Pon lis 28, 2011 19:28 Re: Kociarnia w Pajęcznie i Sisi, Pusia, Effi, Lola i Citka :)

Ona chyba jest zazdrosna a Feluś tak się stara. :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]