w ogóle kochany jest i nadal mi smutno, że nie został z nami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zzuzu pisze:a tak w ogóle to Leoś ma śmieszne skojarzenie jeżeli chodzi o mnie. a mianowicie: Asia - dywan. te pierwsze dni co był u mni,e zaraz po wyciągnięciu z mieszkania Pani Teresy, ciągle siedział za pralką. a ja co chwila go wyciągałam, to na jedzenie, to żeby dać mu tabletki, to, żeby po prostu trochę go pogłaskać, przemyć mokrą szmatką, uczesać itp. i zawsze jak go wyciągałam to kładłam na dywanik łazienkowy, żeby mu dupcia na kaflach nie marzła. potem jak już odzyskał siły i mieszkał na pokojach, to zawsze jak lazł za mną do łazienki to pędem ustawiał sie na dywaniku łazienkowym, żeby go wymiziać. i u mamy teraz, co wchodził do salonu lub pokoju gościnnego gdzie własnie są dywany, a ja byłam gdzieś obok, to szybciutko wskakiwał z paneli na dywan i się ustawiał mi do mizianiano więc chyba już zostanie: Asia - dywan - miziaki
![]()
w ogóle kochany jest i nadal mi smutno, że nie został z nami
jessi74 pisze:zzuzu pisze:
dla chłopaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dla Twojej Mamy za wielkie serce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zzuzu pisze:a ja właśnie jestem u mamy i powiem Wam, ze z nich dobrana para. Leoś szczęśliwy kotek, dokazuje i rozrabia, a mama się cieszy. w ogóle już taki czas jest u mamy, że wie, że dom jest jego i gości wita w drzwiach (nie ucieka jak na początku). nawet pies mojego dziadka sprowadzany jest do parteru jak przychodzi z wizytą i przegina
. jak będę miała możliwość to wkleję jakieś zdjęcie.
kciuki za Manię
jessi74 pisze:zzuzu pisze:a ja właśnie jestem u mamy i powiem Wam, ze z nich dobrana para. Leoś szczęśliwy kotek, dokazuje i rozrabia, a mama się cieszy. w ogóle już taki czas jest u mamy, że wie, że dom jest jego i gości wita w drzwiach (nie ucieka jak na początku). nawet pies mojego dziadka sprowadzany jest do parteru jak przychodzi z wizytą i przegina
. jak będę miała możliwość to wkleję jakieś zdjęcie.
kciuki za Manię
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:wreszcie doczekał się szczęśliwych chwil ! jak pomyślę co on przeżył ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości