PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja w ogóle dzisiaj nie idę.
Tylko potem muszę jechać na zakupy i po kwiatka

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 10, 2011 10:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Jakiego kwiatka??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lis 10, 2011 10:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Dżosefino,ale masz fajnie 8)
Ja też lece zakupy zrobić,kocie przede wszystkim ale dla siebie też :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lis 10, 2011 10:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

skwareek pisze:Jakiego kwiatka??

Wielkiego papirusa muszę zabrać od siostry i przewieźć do koleżanki :roll:
kotka doroty pisze:Ja też lece zakupy zrobić,kocie przede wszystkim ale dla siebie też :roll:

Też w dużej mierze kocie... Dla Puszeńki głównie... Muszę małej kupić to, co lubi na nową drogę życia...

jozefina1970

Post » Czw lis 10, 2011 10:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Józia, nowy dobry dom to wielkie szczęście dla koty. Pamiętaj, dzieki Tobie dostałą szansę :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 10, 2011 11:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

psiama pisze:Józia, nowy dobry dom to wielkie szczęście dla koty. Pamiętaj, dzieki Tobie dostałą szansę :ok:

Nie, to nie jest nowy dom. Kwarantanna półroczna i wyjazd do Norwegii. Miałam ją, bo jej państwo musieli pilnie wyjechać. Cały dramat rozstania z Pu na moim wątku :mrgreen:

jozefina1970

Post » Czw lis 10, 2011 11:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Racja ! Teraz kojarzę :oops:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 10, 2011 11:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja właśnie jadę do pracy... trochę mi się chce spać i zmęczona jestem, jednak pociąg to nie łóżko... :roll:
a w domu czeka na mnie drapak do złożenia :mrgreen: , stęsknione po delegacji koty, i Kacperek w łazience.... nie wiem, co z Kacperkiem będzie, to ogródkowy wolnożyjący kot, ale wczoraj miał usuwane niektóre zęby... jak nie będzie za bardzo protestował domagając się wolności, to będzie szukał nowego domu - śliczny burasek, i pieszczoch nieprzeciętny, choć wolnożyjący od dawna.. Trzymajcie kciuki :ok: ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lis 10, 2011 11:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:A ja właśnie jadę do pracy... trochę mi się chce spać i zmęczona jestem, jednak pociąg to nie łóżko... :roll:
a w domu czeka na mnie drapak do złożenia :mrgreen: , stęsknione po delegacji koty, i Kacperek w łazience.... nie wiem, co z Kacperkiem będzie, to ogródkowy wolnożyjący kot, ale wczoraj miał usuwane niektóre zęby... jak nie będzie za bardzo protestował domagając się wolności, to będzie szukał nowego domu - śliczny burasek, i pieszczoch nieprzeciętny, choć wolnożyjący od dawna.. Trzymajcie kciuki :ok: ;)

Widzę, że masz problem podobny do mojego.
Też się nie mogę zdecydować co zrobić z Gosią.
Na razie mieszka w dzień w pokoju syna, a w nocy w przedpokoju.
Z moimi rezydentami nie ma styczności ( za tydzień czekają ją testy Fel, FIV ).

Mam do wyboru, po zakończeniu leczenia:
- wyadoptowanie jej ( to najsłodsza i najbardziej przyjacielska koteczka na świecie, jak się okazuje w 100% kuwetkowa )
- pozostawienie jej jako kota wychodzącego, z opcją brania do domu na noc i na posiłki, by nie jadła ich w zimnie ( i oczywiście dopieszczania, bo to mega miziak, włącza traktor już na widok człowieka ); na tarasie jest buda, więc w razie zimna mogłaby tam w dzień się schować.
Na więcej mój mąż się nie zgadza. :(
Ostatnio edytowano Czw lis 10, 2011 13:23 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lis 10, 2011 13:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Po wielkich przebojach z Krakvetem i ich opóźnieniem o tydzień :? !!! moje koty wczorajsze popołudnie prawie leciały o "suchym pysku" :wink: . Dobrze, że siostra podrzuciła mamie swojego kota to miałam od kogo pożyczyć miarkę karmy a piesie zamawiałam na zapas aby wszystko przyszło jednym transportem :evil: . Na dodatek po opieprzu jaki im sprawiłam, nie mówiąc o straconym czasie, musiałam na gwałtu rety zamówić żarcie gdzie indziej-całe szczęście czekałam jedynie 24h i zapasy karmy udało się przed przedłuzonym weekendem uzupełnić ufff. Wqur.. mnie głównie fakt, że dzwonili do mnie 3 wieczory z rzędu prosząc abym wycofała swoja opinię na temat ich sklepu - oferowali "łapóweczki" dla zwierzątek byleby się wybielić ale sorry - w takich wypadkach uważam, ze należy nie zatajać prawdy i być fair wobec siebie i innych kupujących....

U mnie 4 dzień z rzędu wieczory i poranki w stylu "goryle we mgle"...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lis 10, 2011 16:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:A ja właśnie jadę do pracy... trochę mi się chce spać i zmęczona jestem, jednak pociąg to nie łóżko... :roll:

Pomoge Ci skrecic drapak ;) Kacperek w lazience?? Ooo.... mam nadzieje ze uda mi sie z nim zaprzyjaznic ;)

A ja sie dzis wkur......m maksymalnie. Poszlam do pracy na 9.00. Z racji tego ze nie sprzedaje nic, bylam chora i mam niska produktywnosc, mialam coaching z mila dziewczyna z monitoringu a potem mialam miec z nia dzis szkolenie odsluchowe itp. Ucieszylam sie bo dzioucha fajna no i duzo konkretnych wskazowek dostalam od niej co do pracy. Przyszlam na 9.00, wszyscy siedzieli i czekali bo baza danych sie zawiesila i nie bylo jak dzwonic. Przez godzine mialam trzy polaczenia (normalnie kilkadziesiat). Po 10.00 okazalo sie ze mam isc do domu bo baza bedzie naprawiana. Bo im sie nie oplaca trzymac w robocie tych co kiepsko sprzedaja :evil: A to ze mam zamiast 6 godzin zaplacone dzis 1, to juz nikogo nie interesuje, jasna dupa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Za pazdziernik zarobilam 630 zl. Jaa co ja teraz z taka kupa kasy zrobie, normalnie siedze na srodku pokoju przed stosem zlota, kasa przelewa mi sie przez palce i normalnie nie wiem jakie zakupy zrobic w jakiej kolejnosci: najpierw mercedes sprinter, alfa romeo giulietta czy moze malachitowe kurki w lazience? kuzwa jak ja nie lubie takich dylematow... :roll: :evil:

To jest niepowazne, po prostu. Sorry dziewczyny ale musialam z siebie to wyrzucic bo myslalam ze mi para uszami pojdzie :/

Dobra mykam na busa, jade do Kato (ankiety bede robic w dlugi weekend w Bytomiu) a potem kierunek: Chorzow :) charm, szykuj drapak bedziemy skrecac :D
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lis 10, 2011 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:Po wielkich przebojach z Krakvetem i ich opóźnieniem o tydzień :? !!! moje koty wczorajsze popołudnie prawie leciały o "suchym pysku" :wink: . Dobrze, że siostra podrzuciła mamie swojego kota to miałam od kogo pożyczyć miarkę karmy a piesie zamawiałam na zapas aby wszystko przyszło jednym transportem :evil: . Na dodatek po opieprzu jaki im sprawiłam, nie mówiąc o straconym czasie, musiałam na gwałtu rety zamówić żarcie gdzie indziej-całe szczęście czekałam jedynie 24h i zapasy karmy udało się przed przedłuzonym weekendem uzupełnić ufff. Wqur.. mnie głównie fakt, że dzwonili do mnie 3 wieczory z rzędu prosząc abym wycofała swoja opinię na temat ich sklepu - oferowali "łapóweczki" dla zwierzątek byleby się wybielić ale sorry - w takich wypadkach uważam, ze należy nie zatajać prawdy i być fair wobec siebie i innych kupujących....

U mnie 4 dzień z rzędu wieczory i poranki w stylu "goryle we mgle"...

Tiaa Krakvet ma coraz gorsza opinie. Dawno nie cieszyl sie dobra a to ze chcieli cie przekupic do zmiany oceny uwazam za zenujace. Proponuje zbojkotowac zakupy w KV, jest mnostwo innych sklepow ktore sa solidne, porzadne i traktuja klienta jak klienta a nie jak kretyna.

solangelica

Post » Czw lis 10, 2011 16:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:Pomoge Ci skrecic drapak ;)

bardzo chętnie :mrgreen:

solangelica pisze:Kacperek w lazience?? Ooo.... mam nadzieje ze uda mi sie z nim zaprzyjaznic ;)

myślę, że w kwestii Kacperka to nie "uda się/nie uda" - to taki spragniony człowieka pieszczoch, który tylko czeka, żeby wskoczyć na kolana... zgadnij, co robię jak idę skorzystać... :mrgreen:

charm

Post » Czw lis 10, 2011 16:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:
solangelica pisze:Pomoge Ci skrecic drapak ;)

bardzo chętnie :mrgreen:

solangelica pisze:Kacperek w lazience?? Ooo.... mam nadzieje ze uda mi sie z nim zaprzyjaznic ;)

myślę, że w kwestii Kacperka to nie "uda się/nie uda" - to taki spragniony człowieka pieszczoch, który tylko czeka, żeby wskoczyć na kolana... zgadnij, co robię jak idę skorzystać... :mrgreen:

yyyyyy
korzystasz a on tez korzysta ztego ze przyszlas skorzystac? :)

drapaku szykuj sie! ciocia sol nadchodzi :twisted: :mrgreen:

solangelica

Post » Czw lis 10, 2011 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:
charm pisze:myślę, że w kwestii Kacperka to nie "uda się/nie uda" - to taki spragniony człowieka pieszczoch, który tylko czeka, żeby wskoczyć na kolana... zgadnij, co robię jak idę skorzystać... :mrgreen:

yyyyyy
korzystasz a on tez korzysta ztego ze przyszlas skorzystac? :)

miało być co robi a nie co robię :oops:

wchodzi mi na kolana i ugniata... :kotek:

charm

[poprzednia][następna]