Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:Jakiego kwiatka??
kotka doroty pisze:Ja też lece zakupy zrobić,kocie przede wszystkim ale dla siebie też
psiama pisze:Józia, nowy dobry dom to wielkie szczęście dla koty. Pamiętaj, dzieki Tobie dostałą szansę
charm pisze:A ja właśnie jadę do pracy... trochę mi się chce spać i zmęczona jestem, jednak pociąg to nie łóżko...![]()
a w domu czeka na mnie drapak do złożenia, stęsknione po delegacji koty, i Kacperek w łazience.... nie wiem, co z Kacperkiem będzie, to ogródkowy wolnożyjący kot, ale wczoraj miał usuwane niektóre zęby... jak nie będzie za bardzo protestował domagając się wolności, to będzie szukał nowego domu - śliczny burasek, i pieszczoch nieprzeciętny, choć wolnożyjący od dawna.. Trzymajcie kciuki
![]()
charm pisze:A ja właśnie jadę do pracy... trochę mi się chce spać i zmęczona jestem, jednak pociąg to nie łóżko...![]()
a w domu czeka na mnie drapak do złożenia, stęsknione po delegacji koty, i Kacperek w łazience.... nie wiem, co z Kacperkiem będzie, to ogródkowy wolnożyjący kot, ale wczoraj miał usuwane niektóre zęby... jak nie będzie za bardzo protestował domagając się wolności, to będzie szukał nowego domu - śliczny burasek, i pieszczoch nieprzeciętny, choć wolnożyjący od dawna.. Trzymajcie kciuki
![]()
Asia_Siunia pisze:Po wielkich przebojach z Krakvetem i ich opóźnieniem o tydzień!!! moje koty wczorajsze popołudnie prawie leciały o "suchym pysku"
. Dobrze, że siostra podrzuciła mamie swojego kota to miałam od kogo pożyczyć miarkę karmy a piesie zamawiałam na zapas aby wszystko przyszło jednym transportem
. Na dodatek po opieprzu jaki im sprawiłam, nie mówiąc o straconym czasie, musiałam na gwałtu rety zamówić żarcie gdzie indziej-całe szczęście czekałam jedynie 24h i zapasy karmy udało się przed przedłuzonym weekendem uzupełnić ufff. Wqur.. mnie głównie fakt, że dzwonili do mnie 3 wieczory z rzędu prosząc abym wycofała swoja opinię na temat ich sklepu - oferowali "łapóweczki" dla zwierzątek byleby się wybielić ale sorry - w takich wypadkach uważam, ze należy nie zatajać prawdy i być fair wobec siebie i innych kupujących....
U mnie 4 dzień z rzędu wieczory i poranki w stylu "goryle we mgle"...
solangelica pisze:Pomoge Ci skrecic drapak![]()
solangelica pisze:Kacperek w lazience?? Ooo.... mam nadzieje ze uda mi sie z nim zaprzyjaznic
charm pisze:solangelica pisze:Pomoge Ci skrecic drapak![]()
bardzo chętnie
solangelica pisze:Kacperek w lazience?? Ooo.... mam nadzieje ze uda mi sie z nim zaprzyjaznic
myślę, że w kwestii Kacperka to nie "uda się/nie uda" - to taki spragniony człowieka pieszczoch, który tylko czeka, żeby wskoczyć na kolana... zgadnij, co robię jak idę skorzystać...
solangelica pisze:charm pisze:myślę, że w kwestii Kacperka to nie "uda się/nie uda" - to taki spragniony człowieka pieszczoch, który tylko czeka, żeby wskoczyć na kolana... zgadnij, co robię jak idę skorzystać...
yyyyyy
korzystasz a on tez korzysta ztego ze przyszlas skorzystac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości