A o zwierzaki wiem, że dbasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Nie gniewaj się - piszę z własnego doświadczenia, bo w ubiegłym roku lekarz mi zaserwował specyfik, ale osłonowego już nie2 miesiące się bujałam
![]()
A o zwierzaki wiem, że dbasz
welina pisze:Ależ ja się nie gniewam.Wiem,że trzeba brać osłonowe na żołądek.Choć moja mama brała te leki przez 40 lat bez osłonowych,a żołądek,wątrobę itd. miała zdrowe.Ciekawe ile brałaś.Może jesteś uczulona na jakiś składnik leku.
Erin pisze:welina pisze:Ależ ja się nie gniewam.Wiem,że trzeba brać osłonowe na żołądek.Choć moja mama brała te leki przez 40 lat bez osłonowych,a żołądek,wątrobę itd. miała zdrowe.Ciekawe ile brałaś.Może jesteś uczulona na jakiś składnik leku.
Być może - w każdym bądź razie nie skończyłam całego opakowania.
Już po kilka tabletkach myślałam, że mnie rozsadzi
welina pisze:Dziś panna Lajla skończyła pięć miesięcy.
Jek pisze:Dobrze że się odzywasz, bo niepokoiłam się. Jak zdrówko?
welina pisze:Jek pisze:Dobrze że się odzywasz, bo niepokoiłam się. Jak zdrówko?
Grypopodobne przeszło po antybiotykach.Mam jednak doła( od paru lat -zresztą) z którego nie potrafię się wyczołgać. Dlatego czasami nawet pisać mi się nie chce.Myślę dużo jak z tego wyjść.Chyba najwyższy czas zadbać o siebie i wyjść do ludzi.Poszukać sobie przyjaciół (przyjaciela ) nie tylko wirtualnych.Zacząć żyć i nie czuć się tak samotną.Bo jeszcze trochę i te cztery ściany mnie zabiją
Jek pisze:Dzieciobójstwo w perspektywie?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 25 gości