Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 13:05 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Nie gniewaj się - piszę z własnego doświadczenia, bo w ubiegłym roku lekarz mi zaserwował specyfik, ale osłonowego już nie :? 2 miesiące się bujałam :roll:

A o zwierzaki wiem, że dbasz :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 07, 2011 13:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Erin pisze:Nie gniewaj się - piszę z własnego doświadczenia, bo w ubiegłym roku lekarz mi zaserwował specyfik, ale osłonowego już nie :? 2 miesiące się bujałam :roll:

A o zwierzaki wiem, że dbasz :ok:

Ależ ja się nie gniewam.Wiem,że trzeba brać osłonowe na żołądek.Choć moja mama brała te leki przez 40 lat bez osłonowych,a żołądek,wątrobę itd. miała zdrowe.Ciekawe ile brałaś :?: .Może jesteś uczulona na jakiś składnik leku.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lis 07, 2011 13:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Ależ ja się nie gniewam.Wiem,że trzeba brać osłonowe na żołądek.Choć moja mama brała te leki przez 40 lat bez osłonowych,a żołądek,wątrobę itd. miała zdrowe.Ciekawe ile brałaś :?: .Może jesteś uczulona na jakiś składnik leku.

Być może - w każdym bądź razie nie skończyłam całego opakowania.
Już po kilka tabletkach myślałam, że mnie rozsadzi :|

Erin

Post » Pon lis 07, 2011 14:30 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Erin pisze:
welina pisze:Ależ ja się nie gniewam.Wiem,że trzeba brać osłonowe na żołądek.Choć moja mama brała te leki przez 40 lat bez osłonowych,a żołądek,wątrobę itd. miała zdrowe.Ciekawe ile brałaś :?: .Może jesteś uczulona na jakiś składnik leku.

Być może - w każdym bądź razie nie skończyłam całego opakowania.
Już po kilka tabletkach myślałam, że mnie rozsadzi :|

Są różne leki tego rodzaju.niektórych i ja nie mogę brać.

welina

Post » Pon lis 07, 2011 16:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Dziś panna Lajla skończyła pięć miesięcy. :1luvu:

jak ten czas leci...przeciez dopiero co ja znalazlas.

Sto lat dla Lajli :piwa:

i dla Ciebie tez welinko, zeby mial kto kotom uslugiwac :mrgreen:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Czw lis 10, 2011 12:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Motkokochana co te wiewióry w nocy mi narobiły.Nie będę popi im usługiwać.Wyrzucam na drzewo.Spało mi się mocno tej nocy,a one rozrabiały.Normalnie pokój wygląda jak po tajfunie.Nie ma zlituj utłukę :mrgreen: Jak są oddzielnie złote kociaki,a jak razem wstępuje w nich szatan.Kacperek przychodzi do mnie na pieszczoty gdy nie ma małej w pokoju -znaczy się kocha 8) :ryk:
Żonie bratanka udało się zrobić zdjęcie czterech śpiących na jednym łóżku.Nie dało rady wszystkich ująć.Oczywiście nie śpią przytulone do siebie ( bo to nie przytulaki ),ale i tak to wielki sukces :mrgreen: Jak będzie miała czas przegrać to wstawię.

welina

Post » Czw lis 10, 2011 13:19 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dobrze że się odzywasz, bo niepokoiłam się. Jak zdrówko?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Czw lis 10, 2011 13:27 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Czekamy niecerpliwie :)
U nas rano Sodomia i Gomoria też były.
Stłuczony słoik, rozorana ręka :twisted:

Erin

Post » Czw lis 10, 2011 13:36 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jek pisze:Dobrze że się odzywasz, bo niepokoiłam się. Jak zdrówko?

Grypopodobne przeszło po antybiotykach.Mam jednak doła( od paru lat -zresztą :oops: ) z którego nie potrafię się wyczołgać. Dlatego czasami nawet pisać mi się nie chce.Myślę dużo jak z tego wyjść.Chyba najwyższy czas zadbać o siebie i wyjść do ludzi.Poszukać sobie przyjaciół (przyjaciela ) nie tylko wirtualnych.Zacząć żyć i nie czuć się tak samotną.Bo jeszcze trochę i te cztery ściany mnie zabiją :roll:

welina

Post » Czw lis 10, 2011 14:21 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:
Jek pisze:Dobrze że się odzywasz, bo niepokoiłam się. Jak zdrówko?

Grypopodobne przeszło po antybiotykach.Mam jednak doła( od paru lat -zresztą :oops: ) z którego nie potrafię się wyczołgać. Dlatego czasami nawet pisać mi się nie chce.Myślę dużo jak z tego wyjść.Chyba najwyższy czas zadbać o siebie i wyjść do ludzi.Poszukać sobie przyjaciół (przyjaciela ) nie tylko wirtualnych.Zacząć żyć i nie czuć się tak samotną.Bo jeszcze trochę i te cztery ściany mnie zabiją :roll:

:ok: :ok: :ok:

Jek

Post » Czw lis 10, 2011 14:26 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ewuniu, serdecznie zapraszam.W realu.
Dołka niestety nie wyleczy się antybiotykami. :cry: Nawet wirtualna łopata go nie zakopie. :roll: Ale nie należy poddawać się.Wiem,nie jest łatwo.Sama ciągle wspinam się pod górkę. Ale jak się poddasz...
Przytulam :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lis 10, 2011 14:52 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ja też :1luvu:

Erin

Post » Czw lis 10, 2011 14:58 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa ,a Tobie Asiu za zaproszenie :ok: :lol: Specjalna instytucja dla niepełnosprawnych szuka mi pracy.To jedyna nadzieja,by wyjść do ludzi.Wczoraj nawet miałam propozycję pracy,ale z dziećmi.Łomatkokochana całkiem bym się wykończyła 8) i z tego dołu nie wylazła.

welina

Post » Czw lis 10, 2011 15:06 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dzieciobójstwo w perspektywie? 8) :wink:

Jek

Post » Czw lis 10, 2011 15:10 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jek pisze:Dzieciobójstwo w perspektywie? 8) :wink:

To szkoła podstawowa.Krzyk ,gwar. 8O pewnikiem do nieszczęścia by doszło tylko nie wiadomo kto kogo.Chyba zeszła bym na zawał :mrgreen:

welina

[poprzednia][następna]