Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mamrot pisze:CZY GINA I EDI POKAZANE Z BIEGUNKA BYŁY WETOWI?! CO MÓWI WET?
mpacz78 pisze:Ejj, słuchajcie, na szczęście nie każda biegunka to pp.
Ja się pytałam, czy któryś kot miał zrobiony test na pp? - sądzę, że to kluczowe w tej sytuacji.
U Agi Marczak o życie walczy w tej chwili kotka, w wieku ok. 7 mies., a jest u Agi od kilku mies., nie wiadomo skąd paskudztwo się przywlokło, a pp jest potwierdzona testem. Różnie bywa, czasem można przywlec na sobie skądś... z lecznicy lub od kotów wolnożyjących.
mpacz78 pisze:Nie wiem, nie tutaj to pytanie, ja niestety już dawno nie ogarniam u kogo są jakie koty, czy i kiedy były szczepione, za dużo tego. Tak tylko o uszy mi się obiło, z tą sytuacją u Agi.
Mamrot pisze:mpacz78 pisze:Ejj, słuchajcie, na szczęście nie każda biegunka to pp.
Ja się pytałam, czy któryś kot miał zrobiony test na pp? - sądzę, że to kluczowe w tej sytuacji.
U Agi Marczak o życie walczy w tej chwili kotka, w wieku ok. 7 mies., a jest u Agi od kilku mies., nie wiadomo skąd paskudztwo się przywlokło, a pp jest potwierdzona testem. Różnie bywa, czasem można przywlec na sobie skądś... z lecznicy lub od kotów wolnożyjących.
kotka jest u Agi od kilku miesięcy i nie była szczepiona?! dalej tonem osoby niekumającej...
Marlon pisze:Mamrot pisze:mpacz78 pisze:Ejj, słuchajcie, na szczęście nie każda biegunka to pp.
kotka jest u Agi od kilku miesięcy i nie była szczepiona?! dalej tonem osoby niekumającej...
a jest sens szczepić koty jak nie ma się możliwości izolacji od innych na co najmniej 2 tygodnie?a tym bardziej izolacji od siebie? osoby która na butach przynosi wszystko? pytanie czysto teoretyczne. jeśli jest tu na forum osoba która może powiedzieć coś konstruktywnego w czasie kiedy jest epidemia PP to ja bardzo chętnie posłucham. Mam nieszczepione koty na wiele chorób i chciałabym usłyszeć coś co mogłabym zrobić a moich trzech wetów mi tego nie zasugerowało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości