akapi1986 pisze:XAgaX pisze:akapi1986 pisze:
Ona chce rozmnażać rodowodowe koty, więc tak jak pisałyście to jest chyba w porządku, to nie rozumiem dlaczego ma nie rozmnazac
A ma hodowlę? Kotka ma uprawnienia hodowlane? To nie takie hop-siup... a pseudohodowle są od przyszłego roku nielegalne, więc radzę się dobrze zastanowić.
poza tym ciekawa jestem, czy znów nie dopuści kotki z dachowcem albo kotem w typie innej rasy, skoro ma takie "odkrywcze" pomysły...
Nie przeczę sobie, źle sie zrozumiałyśmy ja wziałam kota ze schroniska i psa ,pies miał dokumenty a kot nie poniewaz dali mi go trochę tak" na lewo" bo byl tam tylko 2 dni i kastarcji nie zdazyli mu zrobic po prostu dlatego dokumentu tez niedostałam zadnego , wtedy o tym, nie myslalam zeby miec jakis dokument bo bylam wprost zakochana w moim kiciusiu i chciałam go jak najszybciej zabrać do domu i sie nim zając , teraz rozumiesz?
Ta jej kotka ma jakieś dokumenty jak ja kupiła, no zobaczymy jak to będzie , moge jej powtórzyc o czym była gadka na forum
poczytaj, co tu piszesz, a co mi pisałaś na PW w temacie schroniska. 2 różne osoby.
Mozesz jej powtórzyć, najlepiej, że kolejnego porodu kotka może nie przeżyć. Może to ją otrzeźwi...
akasheni, najlepiej od razu powiadomić np. Straż dla Zwierząt czy podobną organizację. Parę nalotów załatwi sprawę.