PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:Z aplikacji... Taki programik komputerowy, a właściwie baza danych.

bazy danych brzmią ciekawie... ;) (moja specjalizacja.... ;) )
A ja z "zarządzania jakością".......

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lis 09, 2011 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Bolkowa pisze:Babajago, zawitał do mnie niociastek. Jutro ostatni raz przed weekendem idę do pracy, a potem będę go dopieszczać Diekuję :1luvu:

Nareszcie! Już się martwiłam, że zaginął albo wyciekł z koperty. Ja przeżywam dziś najgorszy wieczór piekarski ever :evil: ale tobie życzę powodzenia!

shira3 pisze:
shira3 pisze:Neigh zaproponowała zwrot kasy czarownic przelaną na Bono [*]
Opreacja kosztowała wprawdzie duzo mniej niż zakładano bo skończyła się tylko rhinoskopią - natomiast przygotowanie Bono do niej w sensie leczenia i odżywienia kosztowało wcale niemało. Proszę siostry o decyzję.
się przypomnę :idea:

Shirko, moim zdaniem, jako jednej ze Strażniczek Skarpety, ten kto daje i odbiera to wiadomo jak kończy. Przekazując Neigh pieniądze byłyśmy świadome ryzyka. Proszę jednak o zdanie również pozostałe Strażniczki i co najważniejsze Siostrę Prezes.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro lis 09, 2011 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Babusiujagusiu a mnie się coś nie udało z zakwasem... Nie ruszył... Musisz mnie jednak za rączkę poprowadzić, abym go sama zaczyniła sobie...
Co Neigh... Nie wiem, co powiedzieć. Też znam przysłowie o dawaniu i odbieraniu :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 09, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Siostro Prezes idź do kuchni, powąchaj dobrze zakwas i przyjdź mi napisać DOKŁADNIE jak pachnie.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro lis 09, 2011 21:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ale nie dzisiaj....
On w słoiku siedzi w lodówce od czasu, gdy go próbowałam ruszyć... On się nada jeszcze do czegoś?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lis 09, 2011 21:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Oczywiście, że się nada. Część wyrzuć a resztę dokarm i zostaw w temperaturze pokojowej.
Obrazek

babajaga

Post » Śro lis 09, 2011 21:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Jasno i wyraznie w sprawie Bono - kto daje i odbiera, ten sie w piekle poniewiera. Neigh dosc zlego przezyla i nie powinna nic oddawac.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lis 09, 2011 21:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Czy uważam pieniądze za operację Bono [*] za stracone? Oczywiście, że NIE. Dzięki niemu, jego historii, temu, co musiał przejść, ile sie wycierpieć właściwie tylko po to, żebyśmy my mogli dowiedzieć się DLACZEGO KOT CHARCZY I okazało sie, że wcale nie z powodu ŻE TEN TAK MA, tylko znacznie poważniejszego. Szkoda tylko, że został złożony w ofierze, po to, żebyśmy się dowiedzieli, że ZDROWE KOTY TAK NIE MAJĄ ! i w przypadku, gdyby nas coś takiego w życiu spotkało umiały to wykorzystać.
Tego, co musiała czuć Neigh nie da się zamienić na żadne pieniądze.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 09, 2011 22:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Dzwoniła do mnie Shira - także już wiem - jaką podjęłyście decyzję.

Moze wiec od początku - bardzo Wam serdecznie dziękuję za pomoc zaoferowaną na zabieg diagnostyczny ( prosiłam, bo koszty przed zabiegiem były na tyle duże, że nie było mnie stać na dalszą diagnostykę i ew. operację.). Przelałyście - a ja nie podziękowałam, bo szczerze....nie miałam głowy i czasu - ciężko chory kot........komu ja to piszę.

Bono jednak nie dane bylo przeżyć. Przed zabiegiem ustaliłam z moją p. wet ( osobą, której wierzę bardziej niż sobie )- że jeśli natrafią na nowotwór........to Bono nie zostanie wybudzony z zabiegu. W tym miejscu nowotworów się nie operuje, nie stosuje chemii. Naświetlań w Polsce nikt kotom nie robi. Nikt z nas nie zakładał takiej ewentualności. Spodziewałam się długiego leczenia, być może kota specjalnej troski......ale to.........mnie przerosło. Uznałam jednak za uczciwe zwrot pieniędzy. Uściślając, bo znam już szczegóły - rhinoskopii nie zrobiono. Wprowadzono jedynie wziernik, dokonano nakłucia podniebienia.......Wystarczyło. Ponieważ jednak pieniądze nie zostały wykorzystane na cel, który miały byc przeznaczone - uznałam, ze wypada oddać.

Całkowity koszt ostatniego w jego życiu zabiegu i całego leczenia - na wątku.

Bardzo Wam w imieniu Bono dziękuję. Jego nie ma. Ale ja wiem jak to jest mieć chore zwierzę......patrzeć na cierpienie i czuć bezsilność. Wiem.
Jak troszkę się ogarnę ze światem wokół dorzucę się do skarpety. Zapowiedziałam zamknięcie DT. Nie mam już siły. Gerard......Bono to nie był dobry rok.

Jeszcze raz dzięki.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro lis 09, 2011 22:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Neigh, poznałaś nasze stanowisko ale zrób jak ci serce dyktuje.
Obrazek

babajaga

Post » Czw lis 10, 2011 10:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Jeju, jeju a co tu taka cisza 8O .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lis 10, 2011 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Choć na oczy nie widziałam, mocno Cię Neigh przytulam :ok:
W sercu zostają te nasze skarby karmione dobrymi wspomniami i tego zawsze się będe trzymać :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 10, 2011 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

skwareek pisze:Jeju, jeju a co tu taka cisza 8O .

Bo One pracujom,a ja jeszcze nie :mrgreen: dopiero na 14 se ide :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lis 10, 2011 10:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:
skwareek pisze:Jeju, jeju a co tu taka cisza 8O .

Bo One pracujom,a ja jeszcze nie :mrgreen: dopiero na 14 se ide :roll:

Ja na 17 :twisted: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lis 10, 2011 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

a ja jezdem w pracy i mam zamiar nawiać, już 3 dzień boli mnie głowa :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

[poprzednia][następna]