Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Sen przyniósł chwilowy spokój, ale jak to bywa, wraz z otwarciem oczu wróciła świadomość.
Dzień dobry, moje kochane cioteczki i wujku.
Czeka mnie dzis ostateczne pożegnanie z Wiktorem.
Zaraz sie do tego zabieram.
Potem...może umówię sie z panem na naprawę pieca, a potem będę robic drobiazgi na bazarek...będę robic cokolwiek.
juana pisze:vip0 pisze:Sen przyniósł chwilowy spokój, ale jak to bywa, wraz z otwarciem oczu wróciła świadomość.
Dzień dobry, moje kochane cioteczki i wujku.
Czeka mnie dzis ostateczne pożegnanie z Wiktorem.
Zaraz sie do tego zabieram.
Potem...może umówię sie z panem na naprawę pieca, a potem będę robic drobiazgi na bazarek...będę robic cokolwiek.
![]()
![]()
kamari pisze:Gosiu powinnaś wznowić bazarek. Robisz piękne rzeczy, to raz. Masz wspaniałą wyobraźnię i trzeba ją rozwijać. Terapia pracą zawsze działa cuda. No i możesz sobie dorobić. Tylko daj po kilka złotych więcej, bo rzeczy piękne, niepowtarzalne, musisz się przy tym narobić, a zarobek masz mały. Akurat na ten temat wiem dokładnie co mówię
mateosia pisze:Małgosiu, a czy by mogło być tak, że ja bym Ci najpierw wysłała pieniążki, a potem wybrała sobie coś na bazarku? Bo mi biżuteria nie jest potrzebna "na cito", a Tobie pieniądze raczej tak. Ciężko będzie znieść Twoją dłuższą nieobecność na forum, więc może ktoś jeszcze też się zdecyduje na taką formę "przedpłat" na biżuterię?
izka53 pisze:ile masz do zapłaty za net?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 23 gości