PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 9:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Gosiu, trzymaj się!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 09, 2011 9:18 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Sen przyniósł chwilowy spokój, ale jak to bywa, wraz z otwarciem oczu wróciła świadomość.
Dzień dobry, moje kochane cioteczki i wujku.
Czeka mnie dzis ostateczne pożegnanie z Wiktorem.
Zaraz sie do tego zabieram.
Potem...może umówię sie z panem na naprawę pieca, a potem będę robic drobiazgi na bazarek...będę robic cokolwiek.

:1luvu: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro lis 09, 2011 9:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

2 tygodniowe leczenie uszu mojego dziecka nie przyniosło żadnych efektów. Czekają nas zabiegi, których kochany NFZ nie refunduje, a jak to nie pomoże, to operacja-zabieg w znieczuleniu ogólnym: Katowice, Chorzów...

Coby się nie działo: ''show must go on!''
najszczesliwsza

Post » Śro lis 09, 2011 10:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu... dużo siły na dzisiaj i pamiętaj, że reszta stadka też Cię wspiera i czuje, że jest coś nie tak... Choroba czy śmierć jednego potrafi przysłonić inne, pamiętam, jak po pochowaniu mojego maleństwa biało-czarnego nie mogłam przez kilka dni patrzeć na pozostałe... jakiś taki żal, a potem smutek, że czegoś brak w tej gromadzie. Pociechę daje to, że życie było dobre, a tak naprawdę przecież nic, nikt nie odchodzi. Wciąż jest - w naszej pamięci, a przez to bardzo blisko.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro lis 09, 2011 13:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

nie było mnie na forum parę dni - a tu takie wieści... :crying:

strasznie smutno mi się zrobiło, jak zobaczyłam tytuł :cry: :cry: :cry: :cry: - tak potwornie szybko Wiktorek odszedł :cry: :cry:

Gosiu - tylko myślami możemy być z Tobą - ale wiedz, że bardzo, bardzo Cię wspieramy!!!! jeśli mogę pomóc Ci w jakikolwiek jeszcze sposób - proszę pisz!!!!

zapal dzisiaj Wiktorowi ode mnie ['] ['] ['] :cry: :cry: :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lis 09, 2011 18:27 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

juana pisze:
vip0 pisze:Sen przyniósł chwilowy spokój, ale jak to bywa, wraz z otwarciem oczu wróciła świadomość.
Dzień dobry, moje kochane cioteczki i wujku.
Czeka mnie dzis ostateczne pożegnanie z Wiktorem.
Zaraz sie do tego zabieram.
Potem...może umówię sie z panem na naprawę pieca, a potem będę robic drobiazgi na bazarek...będę robic cokolwiek.

:1luvu: :ok: :ok:

:ok:
Gosiu powinnaś wznowić bazarek. Robisz piękne rzeczy, to raz. Masz wspaniałą wyobraźnię i trzeba ją rozwijać. Terapia pracą zawsze działa cuda. No i możesz sobie dorobić. Tylko daj po kilka złotych więcej, bo rzeczy piękne, niepowtarzalne, musisz się przy tym narobić, a zarobek masz mały. Akurat na ten temat wiem dokładnie co mówię :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 09, 2011 18:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:Gosiu powinnaś wznowić bazarek. Robisz piękne rzeczy, to raz. Masz wspaniałą wyobraźnię i trzeba ją rozwijać. Terapia pracą zawsze działa cuda. No i możesz sobie dorobić. Tylko daj po kilka złotych więcej, bo rzeczy piękne, niepowtarzalne, musisz się przy tym narobić, a zarobek masz mały. Akurat na ten temat wiem dokładnie co mówię :mrgreen:

Bardzo słusznie. Czas jest dobry, przed-mikołajkowy i przed-choinkowy czyli w sam raz na kupowanie biżuterii.
I też uważam, że ceny powinny być wyższe. Paradoksalnie czasem lepiej sprzedają się rzeczy droższe.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 09, 2011 18:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Również uwżam, że ceny powinny być trochę wyższe, a na bazarek czekam z niecierpliwością :)

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Śro lis 09, 2011 19:19 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jestem.Doczytalam.Przytulam :cry:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lis 09, 2011 20:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bardzo dziękuję za słowa wsparcia, są mi teraz bardzo potrzebne.
Wiktor spoczął pod moim oknem, przy krzaczku bukszpanu.
Nikt nie będzie Go niepokoił, a będzie zawsze blisko, ja będę spokojniejsza, a On nie będzie się bał i nie będzie sam.

Dzwoniłam dziś do pana od pieca, postara się na początku przyszłego tygodnia przyjść i dokładnie powiedzieć, co będzie do zrobienia i na co się muszę przygotować. Czas najwyższy, bo choć piękne słońce i bezchmurne niebo, to coraz zimniej...
Zrobiłam też kilka drobiazgów na bazarek, nie zdążyłam juz zdjęć zrobić, ale jutro wystawię. Może coś się komuś spodoba...pójdzie na dług u weta, wiszę troszkę ponad 80 zł...
Najprawdopodobniej na dniach zabiorą mi neta, bo nie jestem w stanie uregulować rachunku, wszystko wydałam....ale gdyby coś, to poproszę może Agatę, żeby przejęła prowadzenie bazarku.
W przyszłym tygodniu także powinna juz przyjśc decyzja o przyznaniu alimentów, a od niej już tylko kilka dni do przelewu, więc jak najszybciej ureguluję rachunek i do Was wrócę.

Moje koty niespokojne, żaden z nich nie wchodzi na parapet, tam było stałe miejsce Wiktora...teraz parapet w kuchni jest pusty.
Wczoraj, kiedy martwy już Wiktor leżał na swoim parapecie, przyszła Zosia malutka, wskoczyła, zaczęła wąchać wiktorowe uszka, pyszczek, potem popatrzyła na mnie wytrzeszczonymi oczami, nie rozumiała co sie dzieje, dlaczego wujek się nie rusza, nie wstaje...
Od Niego jednego Zosia nigdy nie dostała łapą, nigdy nie została skarcona ani oburczana.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 09, 2011 20:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu, a czy by mogło być tak, że ja bym Ci najpierw wysłała pieniążki, a potem wybrała sobie coś na bazarku? Bo mi biżuteria nie jest potrzebna "na cito", a Tobie pieniądze raczej tak. Ciężko będzie znieść Twoją dłuższą nieobecność na forum, więc może ktoś jeszcze też się zdecyduje na taką formę "przedpłat" na biżuterię?

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Śro lis 09, 2011 20:25 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mateosia pisze:Małgosiu, a czy by mogło być tak, że ja bym Ci najpierw wysłała pieniążki, a potem wybrała sobie coś na bazarku? Bo mi biżuteria nie jest potrzebna "na cito", a Tobie pieniądze raczej tak. Ciężko będzie znieść Twoją dłuższą nieobecność na forum, więc może ktoś jeszcze też się zdecyduje na taką formę "przedpłat" na biżuterię?

Może tak być, oczywiście...ale jak nic Ci się nie spodoba? :(
Może chociaż napisz, co lubisz, jakie kolory, formę, kształt?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 09, 2011 20:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ile masz do zapłaty za net?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lis 09, 2011 20:35 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:ile masz do zapłaty za net?

Oj, Izuś, mam trochę...zalegam.
Ale może jeszcze te jakieś dwa tygodnie poczekają, na razie dostaję tylko ponaglajace smsy.

vip

Post » Śro lis 09, 2011 20:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu, nie ma takiej możliwości, żeby nic mi sie nie spodobało. :lol: Jedynie kolczyków nie noszę i nie potrzebuję. Najchętniej jakiś naszyjnik, forma - im prostsza, tym lepiej. Kolory - niebieski (wszystkie odcienie), szarości, zielony (bardziej w stronę oliwki niż morskiego), fiolet -wszelkie odcienie itd. Co do kolorów też nie jestem wybredna. Podawaj nr konta na pw.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

[poprzednia][następna]