Kot. Nie dla idiotów!krakusik8 pisze:W tej chwili są do sprzedaży
po 8 zł materacyki- legowiska:
oraz parapetnik cena promocyjna 21 zł:
Może ktoś wypatrzy?
Przypominam także na stronie pierwszej są inne produkty na zamówienie dla waszych pupili. Zapraszam po urlopie zwarta i gotowa, maszyna naoliwiona czeka....
mahob pisze:Ja mam potrzebę![]()
Chciałabym zamówić ocieplacz na transporter oraz dwa parapetniki. Nie spieszy mi się, mogę poczekać dłużej na całość zamówienia.
Ocieplacz w kolorze ciemnym ale obojętne mi w jakim konkretnie. Wymiar podstawy kontenerka (czyli jak rozumiem podłogi po zewnętrznej stronie, najszerszej) to 47 cm długość i 26 cm szerokość. Obwód pod rączką (mierzony na szerokość transportera) to 120 cm.
Parapetniki z tych większych - czyli zdaje się 30 na 60 cm? Czy tak? Kolory chętnie jakieś brązy, żółcie, beże, zieleń, pomarańcz - coś takiego. Byle nie niebieski, bo choć lubię ten kolor, to akurat mi nie pasuje do koncepcji![]()
Co do wzorów, wykończeń i ostatecznego wyboru koloru - zostawiam inwencji twórcy![]()
Da się zrobić?
krakusik8 pisze:mahob pisze:Ja mam potrzebę![]()
Chciałabym zamówić ocieplacz na transporter oraz dwa parapetniki. Nie spieszy mi się, mogę poczekać dłużej na całość zamówienia.
Ocieplacz w kolorze ciemnym ale obojętne mi w jakim konkretnie. Wymiar podstawy kontenerka (czyli jak rozumiem podłogi po zewnętrznej stronie, najszerszej) to 47 cm długość i 26 cm szerokość. Obwód pod rączką (mierzony na szerokość transportera) to 120 cm.
Parapetniki z tych większych - czyli zdaje się 30 na 60 cm? Czy tak? Kolory chętnie jakieś brązy, żółcie, beże, zieleń, pomarańcz - coś takiego. Byle nie niebieski, bo choć lubię ten kolor, to akurat mi nie pasuje do koncepcji![]()
Co do wzorów, wykończeń i ostatecznego wyboru koloru - zostawiam inwencji twórcy![]()
Da się zrobić?
Oczywiście da się zrobić - na parapetniki w tych kolorach troszkę musisz poczekać na nową dostawę materiałów Dam znać na privat.

mahob pisze:krakusik8 pisze:mahob pisze:Ja mam potrzebę![]()
Da się zrobić?
Oczywiście da się zrobić - na parapetniki w tych kolorach troszkę musisz poczekać na nową dostawę materiałów Dam znać na privat.
Świetnie![]()
W takim razie czekam na info i już się cieszę na te rzeczy![]()
Mam już dwa parapetniki od Ciebie i sprawdzają się doskonale - koty je uwielbiają a ja je piorę i używam ciągle i są nadal w bardzo dobrym stanie. Dobra jakość i mistrzowskie wykonanie![]()
krakusik8 pisze:Dzisiaj wysyłka wyszła dla mahob.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość